Tehnički kutak > Tuning skutera

problem sa elektrikom

<< < (2/4) > >>

vpucko:
kaki kut,,,

de skini sve plastike i pospajate kablove kak spada... dajem ruku u vatru da ti nest nije spojeno!

perica_46:
vjeruj mi pucko, sve smo pregledali 100 puta, bili su i ovi decki iz broda, sve je spojeno kak bog zapovjeda, jos je i đanko doso i niko nezna sta je sa fakin skutom!! a na skuteru nema ni jedna maska a jos sam i anlaser skinio tako da ima jos manje kablova! da kupujem novu bobinu il sta?? novo komplet (polovno) paljenje je na njemu osim bobine...

Benjamin:
Napravi ovo sta ti je chupsy rekao...

Moguce da je do CDI jel je i mene tak zezalo nekad na dna kupio dvan ova cdi u Benconyu po 350kn i obadva riknuli nakon tjedan dana..odnosno radili su ko da imam blokadu..kupio onda novi od Piaggia i radi dan danas...

Moze bit ak ste blokove rastavljali i radilicu mjenjali da vam je kajla za magnet ispala pa ste zamaknuli sad kut paljenja...

Ili scvijecica reknula..nema veze kaj je nova..ima tvornickih losih uvijek...

perica_46:

--- Citat: Benjamin - 11 Svibanj, 2009, 15:13:42 ---Napravi ovo sta ti je chupsy rekao...

Moguce da je do CDI jel je i mene tak zezalo nekad na dna kupio dvan ova cdi u Benconyu po 350kn i obadva riknuli nakon tjedan dana..odnosno radili su ko da imam blokadu..kupio onda novi od Piaggia i radi dan danas...

Moze bit ak ste blokove rastavljali i radilicu mjenjali da vam je kajla za magnet ispala pa ste zamaknuli sad kut paljenja...

Ili scvijecica reknula..nema veze kaj je nova..ima tvornickih losih uvijek...

--- Kraj citata ---
cek, koja kajla??

Benjamin:
Na radilici s desne strane di ti je magnet i namotaji..na samoj radilici ima jedna kajlica koja se mece da se ne metne pogresno magnet..odnosno pod krivim kutom..jel ak nema kajjle magnet mos okrenuti kak ti volja..a onda senzor odnosnos pick up krivo ocitava kad treba okinut iskru..i onda ti motor ili opce nece upaliti ili ak imas srece i pogodis odprilike kut upaliali ali neradi kak spada i u najgorem slucaju ti iskra moze probiti celo klipa ak pali na suho...znaci dok nema smjese..

Nemam sad sliku...mozda neko ima pa ce ti postati..ali dok skines magnet vidis u sredini di je zarezan i na to mjesto ti mora sjest kajla...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju