Tehnički kutak > Tuning skutera
problem sa elektrikom
perica_46:
sta to ima veze?!?! pa to mi je majstor vadio dok mi je tokario odn skido lezajeve sa radilice... i kad je skinio, sam ju je nabio nazad a nije nis gledo nit ista... pa bemu, nisam uopce znao da to moze imat ikake veze...
RideRR4EveRR:
Ako je stavio kajlu na radilicu onda je mogo magnet samo dobro stavit...
Benjamin:
pa ako je metnuo nazad kajlu onda nema brige..ja sam samo naveo kao mogucnost..jel se znalo desiti kad se mjenja radilica da neko ne vrati kajlu...i onda u vecini slucajeva krivo sjedne magnet i zamaknuto je paljenje i neupali nikak motor..a nade se par sretnika kaj pogode magnet odprilike pa je smao mrvu zamaknuto paljenje ali motor ne dela kak treba..lose ide i tak...
seba:
ja sam imao isti problem i promijenio sve zivo,lulicu,kabel,svjecicu,bombinu,sve kablove pregledao 100 puta,promjenio desetak svjecica i nista sve isto. onda mi je gumy poslao magnet i namotaje samo od novije struje,pa sam prebrikao na svoju staru i sve slozim i opet nista,i onda bezveze otkopcam konektor ot bravice za kontakt i skuter prodela. spojim natrag taj konektor i oept radi kako bi i trebao,tako da je vjerojatno bio problem u magnetu i namotajima. najbolje ti sve pregledat i izolirat i probat mjenjat sve kao sta sam i ja i nesto od toga mora bit 100%,a sad sta je tebi ne znam tocno,ali uglvanom struja te je*e
black-rox:
Meni jebe isto tako sa cdi-om od topa,i kada ištekam sa paljenja struju koja puni akumulator,svjetla radi normalno,a kada uštekam serijski cdi radi sa svime spojenim i jebal je taj cdi probaj promjeniti cdi..........
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju