Tehnički kutak > Tuning skutera
problem sa elektrikom
perica_46:
eo ovako, skuter me zaje*ava vec dobrih 2 ipo mjeseca, ljepo sve sastavili kod gumija i pali, u leru radi ko singerica ali cim se malo da gasa i kada bi trebao povuc(plave oprugice, oko 7-8 t rpm) pocne prduckat ko da ima onu glupu blokadu( a nema) i ne vuce nista... gledali smo bobinu i cdi, sve u redu, paljenje je isto u redu ali skuter nejde... onda smo stavili novo polovno paljenje i cdi i skuter je letio jedno kilometar ipo i onda po starom, pocne nepravilno raditi i kao da ne daje pravilno iskru il nesta i stalno puca iz spuha na full gasu!! uopce neda skuteru da se razvrti a trebao bi se doosta vrtit sa ovim setupom... ajde ako neko ima neku dobru, ili ako se dobro razumije u struju, neka me posavjetuje! p.s. cdi je mitsuba sa dodatnom zicom za masu, '99 godiste. nadam se da neko zna! :happy3:
Chupsy:
svijećica???
lulica, probaj zamijenit kabel od bobine ako nije zaliven...
isto tako, na skuter ištekaj instalaciju tako da možeš nju eliminirat, znači samo namotaji -> CDI -> svijećica, onaj drugi đek ištekaj
perica_46:
ma sveštica je nova, bila 3 min na skutu... a sad me zanima, el moze taj mitsuba cdi izdrzat tolike okretaje odn el moze tak brzo davat struju??? ajmo jos netko ko se konta, moram to sto prije napravit!!! ??? ???
Aleks:
kut paljenja možda nije odgovarajući. Seba je imao isto takve probleme.
perica_46:
mislim da ja to nemogu mjenjat... seba ima minarelli
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju