Tehnički kutak > Tuning skutera
MHR na Leo Vince??
doritos:
--- Citat: bijesna glista - 28 Lipanj, 2009, 19:36:18 ---Ja imam MHR replicu i kombinirao sam taj kit sa LeoVince GP (uletio mi extra povoljno pa ga kupio) i za sada ide ok(gore mi je karb 12) al sutra stavljam 17-icu pa budem vidio kak ce spuh reagirati i dal ce kit moci slobodno disati kroz njega.....Mislim da taj GP uopce nije los spuh jer kako barem parametri pokazuju ipak je jaci od ZX-a i RR-a za mrvicu,al ta mrvica nekad dosta znaci........
--- Kraj citata ---
...al ne vredi za te novce taj spuh nikada...
cvele60:
--- Citat: ---Mislim da taj GP uopce nije los spuh jer kako barem parametri pokazuju ipak je jaci od ZX-a i RR-a za mrvicu,al ta mrvica nekad dosta znaci........
--- Kraj citata ---
Sam oblik tog auspuha govori kolko vredi...zx je za njega MIDRACE :icon_biggrin:
ToNYGP1Racing:
--- Citat: cvele60 - 28 Lipanj, 2009, 23:55:53 ---Sam oblik tog auspuha govori kolko vredi...zx je za njega MIDRACE :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
hahaha. :toothy12:
Po?etnik:
covjece :drunken_smilie: ti bi minimalno 15ks, a taj leovince recimo da mu je maksimum na 9ks i sta ces time dobit? prestani sa svojim besmislicama jer ces ulozit 10tkn a motor ce ic 5 km/h brze samo zato sto nista nisi uklopio... a po postovima vidim da neces imat pojma ustelat od karba do prijenosa... MHR replica i taj leo vince ili polini/malossi sport, nista preko replice nece valjat
ToNYGP1Racing:
--- Citat: Početnik - 29 Lipanj, 2009, 00:51:20 ---covjece :drunken_smilie: ti bi minimalno 15ks, a taj leovince recimo da mu je maksimum na 9ks i sta ces time dobit? prestani sa svojim besmislicama jer ces ulozit 10tkn a motor ce ic 5 km/h brze samo zato sto nista nisi uklopio... a po postovima vidim da neces imat pojma ustelat od karba do prijenosa... MHR replica i taj leo vince ili polini/malossi sport, nista preko replice nece valjat
--- Kraj citata ---
A odkud ti znas da ja neznam stelat?? Priznajem da neznam ustelat prijenos, ali karb znam..
BTW nista od toga, neda mi se zajebavat s 50 kubika. To je neisplativo, zato kupujem neku runnericu 125... :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju