Tehnički kutak > Tuning skutera
MHR na Leo Vince??
ToNYGP1Racing:
--- Citat: gianelli - 16 Svibanj, 2009, 14:05:31 ---kako si ti zatupljen u svoj neki film..
zasto nebi uzeo mhr replicu s leom.. najednostavnije, odlicno ide, dosta traje bla bla.
due plus kao sto je marek reko to je pegla za stelovanje, odrzavanje..
a mhr team i mhr kit je skroz druga prica, tu su vec velika ulaganja.
--- Kraj citata ---
da razumijem! a nis onda cu uzet due plus sa leom i lijepo postelat! :laughing7:
doritos:
a vidis da ni sam nezna sta bi uzeo.lud je..uzmi kaj got oces, tvoja lova tvoj motor i tvoji zivci :icon_biggrin:
mhr replica i leovince= zakon...bit ces miran i samo gass :icon_thumright:
giannelli:
a cijena mhr replice i due+ je tu negdje.
ja nebi uzimao due+ kad ga neces moc iskoristit skroz dzaba onda klip s jednom karikom i mjenjanje na 5000-6000tisuca ako ne iskoristavas to.
Crazy Kuree:
--- Citat: doritos - 16 Svibanj, 2009, 13:45:17 ---mhr teem spuh ce ti previse vrtiti kit mhr, nebude dugo trajao...
--- Kraj citata ---
Kako to da MHR team auspuh nije za MHR kit? možda bi se MHR kit trebo vrtit na 12000 obrtaja :toothy12:? to je glupost normalno da je taj auspuh i predviđen za taj kit i da se zna da ne traje dugo
bijesna glista:
Ja imam MHR replicu i kombinirao sam taj kit sa LeoVince GP (uletio mi extra povoljno pa ga kupio) i za sada ide ok(gore mi je karb 12) al sutra stavljam 17-icu pa budem vidio kak ce spuh reagirati i dal ce kit moci slobodno disati kroz njega.....Mislim da taj GP uopce nije los spuh jer kako barem parametri pokazuju ipak je jaci od ZX-a i RR-a za mrvicu,al ta mrvica nekad dosta znaci........
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju