Tehnički kutak > Tuning skutera
MHR na Leo Vince??
doritos:
--- Citat: Početnik - 29 Lipanj, 2009, 00:51:20 ---covjece :drunken_smilie: ti bi minimalno 15ks, a taj leovince recimo da mu je maksimum na 9ks i sta ces time dobit? prestani sa svojim besmislicama jer ces ulozit 10tkn a motor ce ic 5 km/h brze samo zato sto nista nisi uklopio... a po postovima vidim da neces imat pojma ustelat od karba do prijenosa... MHR replica i taj leo vince ili polini/malossi sport, nista preko replice nece valjat
--- Kraj citata ---
...ma vidis da je lud...
Mrle Mrki:
od 3 stranice prepirke je doso do toga da ce uzet 125-icu :toothy9: :toothy9:
to ti je jos najpametnije
Po?etnik:
mislim da je on i prije vec imo ovako kombinatorike sa nabrijavanjem kao i vecom kubikazom. bilo bi pametnije uzet 125 (predpostavljam da gledas na A1) ako ce ti starci kupit novi jer predpostavljam da nece htjet jer vec imas jedan
ToNYGP1Racing:
--- Citat: Početnik - 29 Lipanj, 2009, 01:20:34 ---mislim da je on i prije vec imo ovako kombinatorike sa nabrijavanjem kao i vecom kubikazom. bilo bi pametnije uzet 125 (predpostavljam da gledas na A1) ako ce ti starci kupit novi jer predpostavljam da nece htjet jer vec imas jedan
--- Kraj citata ---
Pa gle.. prodat cu derija i kupit neku polovnu gileru 125.. da nedavno sam polozio a1..
--- Citat: doritos - 29 Lipanj, 2009, 01:05:59 ---...ma vidis da je lud...
--- Kraj citata ---
Zasto bi bio lud? Jesam ja kriv sto nema spuha za kit koji sam htio...? Ko pita, ne skita! Molim lijepo!
bijesna glista:
--- Citat: doritos - 28 Lipanj, 2009, 19:49:29 ---...al ne vredi za te novce taj spuh nikada...
--- Kraj citata ---
Jebiga ja ga dobio novog u kutiji za 700 kuna,pa valjda vrijedi te pare,ak se nepokaze dobar budem ga rijesio nekome za zahrđali gianelli :icon_biggrin:
Ono sto nepaše mom scoot-u nepaše ni meni :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju