Tehnički kutak > Tuning skutera

MHR na Leo Vince??

<< < (7/14) > >>

Crazy Kuree:

--- Citat: ToNYGP1Racing - 15 Svibanj, 2009, 22:48:30 ---ovaj imam jedno pitanje! ak stavim due plus, nakon koliko km cu morat mjenjat klip? i isto so s mhr replicom! nakon koliku cu trebat mjenjat klip ak stavim jedan od ta 2 kita?

--- Kraj citata ---
na due + sa leo vince auspuhom na 5000 km kariku promjenit ako je klip uredu(ak nije drugi klip i specijalu), vozit do 10000 km gdje se i klip mjenja i specijala pravi ako je potrebno al taj kit treba dobro održavat i treba ti netko dobro poštelovat karburator.... MHR replica sa leo vince auspuhom na 10000km promjenit karike ako je sve uredu a vjerovatno bi bilo jer je to jako dobar i izdržljiv kit oko njega nebi trebalo bit česti popravaka a due+ vjerovatno da će stalno nešta trebat mjenjat...

ToNYGP1Racing:

--- Citat: Crazy Kuree - 16 Svibanj, 2009, 00:17:13 ---na due + sa leo vince auspuhom na 5000 km kariku promjenit ako je klip uredu(ak nije drugi klip i specijalu), vozit do 10000 km gdje se i klip mjenja i specijala pravi ako je potrebno al taj kit treba dobro održavat i treba ti netko dobro poštelovat karburator.... MHR replica sa leo vince auspuhom na 10000km promjenit karike ako je sve uredu a vjerovatno bi bilo jer je to jako dobar i izdržljiv kit oko njega nebi trebalo bit česti popravaka a due+ vjerovatno da će stalno nešta trebat mjenjat...

--- Kraj citata ---
Aha. Hvala! Sve sam skuzio!  :toothy10:

A evo jos jedno, moje zadnje pitanje! Koliko cu morat sve to mjenjat ak stavim MHR ( MHR ne MHR replica) s MHR Team spuhom? Ako moze MHR kit na MHR team spuh?

doritos:
mhr teem spuh ce ti previse vrtiti kit mhr, nebude dugo trajao...

ToNYGP1Racing:

--- Citat: doritos - 16 Svibanj, 2009, 13:45:17 ---mhr teem spuh ce ti previse vrtiti kit mhr, nebude dugo trajao...

--- Kraj citata ---
JBG imam samo dvije opcije onda..

1.: da uzmem due plus sa leom!

2.:da uzmem mhr s mhr team spuh!

Kad bi barem bio mhr spuh, al ne postoji.. :'(

Sto da radim??

giannelli:
kako si ti zatupljen u svoj neki film..
zasto nebi uzeo mhr replicu s leom.. najednostavnije, odlicno ide, dosta traje bla bla.
due plus kao sto je marek reko to je pegla za stelovanje, odrzavanje..
a mhr team i mhr kit je skroz druga prica, tu su vec velika ulaganja.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju