Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Vracanje karba???  (Posjeta: 4656 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline aeroxtuning

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Muški
  • ..:::K T M:::..
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Dubrovnik
  • Moj Skuter: AEROX,KTM 660 SMC
  • Moja Kaciga: Shark RSI Lavilla
Vracanje karba???
« : 07 Svibanj, 2009, 20:56:43 »
evo danas me zove decko kojem sam prodao dellorto 19 i kaze da bi on da mi ga vrati,ja njemu novce jer mu kao ne pase na scoot.a poslao sam mu ga prije 20-tak dana i bilo je sve kako sam rekao.poslao mu 2 slike di je na jednoj taj karb i jos jedan obicni 19 di se lijepo vidi koliko je siri ovaj moj :) (malossi pakiranje) i kaze on da je taj karb ocito bio na nekom nabrijanom skuteru jer je onaj otvor tokaren,mislim ono loooool.i po glasu mi se cini dobar decko,ali ja sam te novce dao ijos doplatio za drugi karb.....tako da ne znam sto da radim....ne znam jel u redu vracat mi neko sad dio neki poslije 20-tak dana....a pitao sam kad ga primio,jel sve ok,i sve je bilo super?? savjeti?????? hvala

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • .
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ri
  • Moj Skuter: NRG 180
Odg: Vracanje karba???
« Odgovori #1 : 07 Svibanj, 2009, 20:59:22 »
po tome sto si napisao nisi mu duzan vratit novce...sad je to tvoja volja oces ili neces...

Offline aeroxtuning

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #2 : 07 Svibanj, 2009, 21:02:17 »
ma ne volim kad netko misli da sam ga sj#bo....da imam sad viska ne bih se ni trenutka mislio...ali jbg.. karb je 100 posto ispravan.a ne ide mi u glavu ko moze tokarit karb?hahahahaha.vidi se da je tvornicki taj otvor....

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • .
  • Mjesto: Ri
  • Moj Skuter: NRG 180
« Odgovori #3 : 07 Svibanj, 2009, 21:03:32 »
sve znam i kuzim i kazem ti da je to sad cisto tvoja volja...a s druge strane nije ok od tog ko je uzeo karb da se zali nakon toliko... :dontknow:

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #4 : 07 Svibanj, 2009, 21:10:54 »
aj mi molim te navedi koja je oznaka toga karba, moze i na PM
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline seba

• maxi forumaš
  • Banned!
  • Mjesto: Vrbovsko
  • Moj Skuter: sr 150
  • Moja Kaciga: ktm
  • MojSpuh: sp 180
« Odgovori #5 : 07 Svibanj, 2009, 21:13:39 »
ja mu nebi vratio,jer je proslo dosta otkad ga je dobio
phbg 19 bs karb je drnda-onaj koji si trebao dobit od mene :icon_biggrin:

Offline aeroxtuning

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #6 : 07 Svibanj, 2009, 21:14:13 »
idem ca sad malo sa ekipom.kad se vratim stavim ti sliku da vidis.moze?? :)

Offline kristijanSR70

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: NG
  • Moj Skuter: RUNNER VXR 200
  • Moja Kaciga: N61
  • MojSetup: je jedini sisavac prilađođen životu u prirodi, imaju pluća i mogu disati zrak,množe se aktivnošću testisa.
  • MojSpuh: + cijev + 2 šarafa
« Odgovori #7 : 07 Svibanj, 2009, 21:18:33 »
takve se stvari odmah nakon predaje obavjeste i onda nije problem vratit pare ali nakon 3 tjedna....mislim znači ti kad ti po tome neko da novce nesmiješ ih trošit 2 mjeseca u slučaju da ih ovaj trazi nazad....jbg ako je lova veća onda je problem......

ISKRENO :  da sam ja na tvojemu mjestu nebi mu vratio nakon toliko dana (ovisi o nizu faktora kak stojis trenutno s lovom itd)

a na njegovom mjestu bi stavio oglas da prodajem taj karb a ne gnjavio i gotovo i niko nikog nebi zjb........

Offline igor27

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: Varaždin
  • Moj Skuter: Hornet 600
  • Moja Kaciga: Shoei xr1000
  • MojSetup: na kaj da ga denem
  • MojSpuh: Akrapović
« Odgovori #8 : 07 Svibanj, 2009, 21:19:37 »
nemaš se šta brinut....koliko čitam nisi ti njega zaj#bo nego je on sam sebe zaj#bo ili se pravi lud.....pa kao karb ne valja nakon 20 dana :mosmislit:

tvoja volja kako je reko goki......ali mu ja nebi vratio :nemasanse:
kupujem zadnji blatobran za hornet 600 2008

Offline sven_vx

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: vx250
« Odgovori #9 : 07 Svibanj, 2009, 21:20:25 »
nemoj mu vratit...reci mu frende ko te jebe sad...ja sam pare dao za drugi karb i nemam ti od kud dat...i rijesena prica...on se sam zaj#bo jer ti se javio nakon 20dana... :laughing9:

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #10 : 07 Svibanj, 2009, 21:24:59 »
ja mu nebi vratio,jer je proslo dosta otkad ga je dobio
phbg 19 bs karb je drnda-onaj koji si trebao dobit od mene :icon_biggrin:
izvrsiti cu kill na tebi, ja ti rekao da mi javis za taj karb cim ti dodje...grrrrr

Offline Pupo

• MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG/Pž
  • Moj Skuter: Area 51
« Odgovori #11 : 07 Svibanj, 2009, 21:26:41 »
Jel on znao da kupuje 20 karb? Je. Jes ti njemu poslo 20 karb a ne veći? Jesi.

Ako je ovo gore točno, nema tu vraćanja, a da ne govorim kako je prošlo 20 dana. Artikli se vraćaju maksimalno nakon tjedan dana i tada je trgovac dužan vratiti pare (iako ovo nije prava trgovina pa zapravo ta pravila ni ne vrijede).
Sve ostalo je tvoja dobra volja kako ćeš postupiti, a da si nešto nekome dužan, nisi!

Offline Losinj

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Republika Losinj -- Rijeka
  • Moj Skuter: F15 Ducati 70RR
  • MojSetup: budzen
  • MojSpuh: Yasuni R BlackEdition
« Odgovori #12 : 07 Svibanj, 2009, 21:28:20 »
ispast ces budala ako vratis pare nakon tolko dana,pa nisi ti jbr ducan da primas reklamacije...iako ni oni ne vracaju pare al kuzis sta sam htjeo rec
▀█▀ █ ▀█▀ ███ ™

Offline seba

• maxi forumaš
  • Banned!
  • Mjesto: Vrbovsko
  • Moj Skuter: sr 150
  • Moja Kaciga: ktm
  • MojSpuh: sp 180
« Odgovori #13 : 07 Svibanj, 2009, 21:30:56 »
izvrsiti cu kill na tebi, ja ti rekao da mi javis za taj karb cim ti dodje...grrrrr
nije mi dosao,jer je prodao tom frendu. a treba je dat meni taj,a ja njemu oko 24 tako da me nemoras kilnut :toothy12:

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
« Odgovori #14 : 07 Svibanj, 2009, 21:40:16 »
joj umalo ubio neduzna covjeka.. idem zuriti malo u sunce...
a luka, ne vracaj lovu tome liku, nema on sta pametovati, a jos bi tebe mogao sjebati ako je prckao po diznama, igli ili tim glupostima..

Offline aeroxtuning

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #15 : 07 Svibanj, 2009, 23:23:33 »
a necu onda nis vracat....jbg,siguran sam da sam dao 100 posto ispravan karb sa manualnim cokom....

Offline andy

• Tržnica : (+17)
  • maxi forumaš
« Odgovori #16 : 07 Svibanj, 2009, 23:44:10 »
Ja se neželim mješat u vaše dogovore al neželim ispast da sam ga i ja zaj#bo i da i mene krivi još kolega..
Al koliko sam ja skužio jel to ovaj karb, jer on ga je dobio prije 20 dana al tek nedavno montirao i vidio da prirubnica nepaše...

A isti si ti problem imao ovdje http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=15004.0
Jel je to taj karb ? Jer ono vuče na tu priču a ako je zašto si mu prodavao ak si i ti imao problem s njime...  :icon_tongue:

Neželim se s tobom Luka prepirat i svađat mi smo si super i nećemo se svađat  :icon_thumright: al eto samo me zanima ovo jel to taj karb.. A i kolega nema profil ovdje na forumu a ni vremena kolko sam skužio pa se nemože javit..  :hello:

Offline aeroxtuning

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #17 : 07 Svibanj, 2009, 23:53:07 »
da to je taj :) imao sam ponudu dat taj karb i 300 kn za pwk 28 keihin i odustao sam jer si ti napisao da ti hitno treba za frenda :) problem je meni bila prirubnica ali to se da rijesit bez problema.e sad kao sto si vidio ja sam reko kakav je karb i kad je dosao nije bilo primjedbi...ustvari,nema tu nikakvih problema,ja sad da imam love odmah bi mu dao,ali sam vec napravio kombinaciju sa karbom...u slucaju da naleti koja para,nema problema,ali ako ne ne mogu pomoci..ja se ne zelim svadjat jer nema apsolutno niakkvog smisla

Offline andy

• Tržnica : (+17)
  • maxi forumaš
« Odgovori #18 : 07 Svibanj, 2009, 23:57:39 »
da to je taj :) imao sam ponudu dat taj karb i 300 kn za pwk 28 keihin i odustao sam jer si ti napisao da ti hitno treba za frenda :) problem je meni bila prirubnica ali to se da rijesit bez problema.e sad kao sto si vidio ja sam reko kakav je karb i kad je dosao nije bilo primjedbi...ustvari,nema tu nikakvih problema,ja sad da imam love odmah bi mu dao,ali sam vec napravio kombinaciju sa karbom...u slucaju da naleti koja para,nema problema,ali ako ne ne mogu pomoci..ja se ne zelim svadjat jer nema apsolutno niakkvog smisla

Pa objasni dečku lijepo onda kak riješit prirubnicu.. Ja na slikama isto nisam vidio da je neš sj#bano.. Sve 5 izgledalo =)
Al trebo si naglasit da si se zezao s tim karbom, tj. prirubnicom.. Kak da je metne, jer kaže nejde nema šanse, isto kak si i ti tamo pisao, i na kraju nisi napisao kak si riješio problem već samo da si uzeo od Snake-a drugi..
Ja nisam vidio iz prve ruke kak izgleda karb i kak to nejde tak da neznam, zato bi te molio da objasniš.. ;)

Offline aeroxtuning

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #19 : 08 Svibanj, 2009, 00:00:47 »
nisam uzeo od snakea drugi,karb bih svakako prodao ili mijenjao i doplatio za veci jer za moj setup je 19 ko na due+ da stavis 12....eto,nisam rijesio prirubnicu,jedino rijesenje je da kupi prirubnicu ili ovu prosiri...