Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Just in osijek

<< < (4/10) > >>

Drnda:
moze li mi netko dati link ako ima video ubrzanja kako ide, jer ako ide ok, pitao bih ga oce li se mjenjati za spuh posto ja trazim slabiji..inace na PST forumu mi ne zeli otvoriti njegov projekt..

brzzzi:
može biti da je stariji projekt pa su ga zaključali...pogledati ču ja da li imam nekakvu sliku ili nešt na mobu....tren samo...e da spuh je taj jer nije još imao vremena za uzeti drugi (to je imao dok je bila serijala)....

Hrga:
sta fali motoru  :dontknow: isto dobar prijatelj i motor je savrseno slozen  :) a mozda ljeci velicinu neceg velicinom gljive  :laughing6: :laughing6: zajebavam se ;) uglavnom nemas nikakvog prava za sprdanje decka  :)

Hrga:
i da stavi neznam kakvu gljivu sta to tebe boli k**ra*? njegov skut, dobra gljiva...

hard_weasel:
kako kaže ekipa mi javila e burke neki balonja ti šprda scoot hehe !! ajd da i to vidimo !! e da onak zip boy ili ti kako vec vidio sam te kad si pred Bonusom ( u Osijeku slikao ) scoot i onak nije ti forica gledati i izrugivati se koliko je cija gljiva velika jer se o ukusima ne raspravlja !! doguraj ti taj svoj Zip ili sta vec imas na semafor u republike pa da ti pokazem cemu sluzi tolika gljiva !!

usput odrasti i doleti na pivo koji puta !! :laughing9: :laughing7: :djirdjir:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju