Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Just in osijek

<< < (3/10) > >>

vpucko:

--- Citat: zip boi - 07 Svibanj, 2009, 13:30:26 --- Nije cilj sprdat već sam pokazat koliko je nekima kao na slici bitna marka :) usput dobar scoot

--- Kraj citata ---

dobro cuj to sto je tebi to bitno,,, a ocigledno si to ne mozes priustit ili u tvom drustvu ovakve smatraju "seljacima" pa sad javno iznosis svoje fake antipatije,,,

ne znaci da svi pate od toga,,, sta ti znas, mozda je decko dobio gljivu jako jeftino, mozda ju je dobio za rockas, jednostavno mu se svidja,,, zasto je sad to problem i predmet nekog ismijavanja...

btw. vidio sam motor i fino ide :)

neer:
to je od daria motor to mu zena kupila gljivu hehe ali stvarno je momak fino sredio skuter mhr  replica,rr auspuh ,dell 20,5 homemade prirubnica 21 mm (jebeno napravljena nije fus),multivar,i skuter je jako ocuvan..

Drnda:
pa sto lik na taj kit i karb stavi RR?

neer:
a jbg to mu doslo pod ruku uskoro ce on nesto jace stavljat ,,,jbg nema bas auspuha za pug na svakom cosku  :dontknow:

brzzzi:
@ zip boj - momak nemoj nekoga šprdati ako se tebi ne sviđa! Kao što je neer rekao to je mom KUMU žena kupila a što se tiče sređivanja skutera tu si tek krivoga našao za šprdanje....hard_weasel je nadimak dečka na forumu ima gore replicu, karb dellorto 20,5, prirubnica custom rađena za taj skuter (45 stupnjeva kut, galvanizirana i polirana izvana) JA radio! Tako da ako ti je smješno uslikaj i sebi stavi na desktop!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju