Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Just in osijek

<< < (5/10) > >>

Hrga:

--- Citat: hard_weasel - 07 Svibanj, 2009, 21:50:39 ---kako kaže ekipa mi javila e burke neki balonja ti šprda scoot hehe !! ajd da i to vidimo !! e da onak zip boy ili ti kako vec vidio sam te kad si pred Bonusom ( u Osijeku slikao ) scoot i onak nije ti forica gledati i izrugivati se koliko je cija gljiva velika jer se o ukusima ne raspravlja !! doguraj ti taj svoj Zip ili sta vec imas na semafor u republike pa da ti pokazem cemu sluzi tolika gljiva !!

usput odrasti i doleti na pivo koji puta !! :laughing9: :laughing7: :djirdjir:

--- Kraj citata ---

os ti po lampi?  :laughing6: :laughing6: :laughing6: ajd goni se na msn  :laughing6: da ti nes kazem  :)

brzzzi:
hahaha...e na to pivo i ja doletim sa scootom pa možemo svi stati na semfor! SAMO DA MI DOĐU DIJELOVI....HAAAAAC AJMO VIŠE......

--- Citat: hard_weasel - 07 Svibanj, 2009, 21:50:39 ---kako kaže ekipa mi javila e burke neki balonja ti šprda scoot hehe !! ajd da i to vidimo !! e da onak zip boy ili ti kako vec vidio sam te kad si pred Bonusom ( u Osijeku slikao ) scoot i onak nije ti forica gledati i izrugivati se koliko je cija gljiva velika jer se o ukusima ne raspravlja !! doguraj ti taj svoj Zip ili sta vec imas na semafor[/color] u republike pa da ti pokazem cemu sluzi tolika gljiva !!

usput odrasti i doleti na pivo koji puta !! :laughing9: :laughing7: :djirdjir:

--- Kraj citata ---

os_1992:
sta ti zip gey tj boi   seres ni neznas kak motor ubrzava .... i kakav zvuk ima....jedino sto je spor ja njega neera i brzog sijem s tomosom od 50ccm ....al dobro je ....kad kupe 125 org ...onda ce mi moc duvat smog  ;D ;D ;D tu gljivu cu mu ja ukrast  :headbang:

sven_vx:

--- Citat: os_1992 - 07 Svibanj, 2009, 22:34:15 ---sta ti zip gey tj boi   seres ni neznas kak motor ubrzava .... i kakav zvuk ima....jedino sto je spor ja njega neera i brzog sijem s tomosom od 50ccm ....al dobro je ....kad kupe 125 org ...onda ce mi moc duvat smog  ;D ;D ;D tu gljivu cu mu ja ukrast  :headbang:

--- Kraj citata ---
covjek samo kaze da mu se polozaj gljive i gljiva ne svidaju...svatko ima svoj ukus...meni je ta gljiva lijepa,ali mi bas ne svida njen polozaj na ovom speedfightu... :dontknow:

os_1992:
nisi ti to uzivo vidio i cuo .... kakav zvuk jebeni ima... a prepredobro ima.... da ima od 2 metra gljiva ja bi je stavio na motor

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju