Evo danas bezveze iso da gledam neke felge za auto ...ima salon se otvorio drzi ovako ove popularnije marke Oz,Momo,BBS i slicno...i na povratku kuci...ima neka mala prodavnica ..vlasnik otvorio u svojoj kuci u podrumu i gledam stoje skuteri i posto frend oce nesto jeftino da kupi bas takvo neki skuter.....stanemo mi da pogledamo kad meni zapade za oko...vidim 80% identicno Apriliji Sr ali vidi se da nije to to..auspuh kopija neka kao u piagga ali sa topom kao TT ....uglavnom skuter je prava kopija SR...cak su i naljepnice pokusali kopirat...prednji kraj full slicni...kao i sat...ma cijeli skut ...ali gledam uzeo sjeo na njega..gledam plastike ne cini mi se tako ne kvalitetan kao ostali kinezi onako..jest da to nije kao u italijana,japanaca ...ali je ok kvaliteta izrade ..nije kao npr na nekim kinezima cim sjedes malo ga cimnes tamo vamo sve skripi....cijena je nekih 1100-1150 eura....tockovi 13,disk naprijed,nazad,celjujsti kocione crvene
...kromirane prednje vilice,prostor ispod taman za jednu kacigu,vodeno hladjenje.....udobnost je ok ... ....zadnji dio nazalost nisam sliko ali je identican Sr-u...cak su i stop dobro uradili ..lijepo ...uglavnom mislim da za te pare motoric nije los ..jos izaso covjek i govori prva 3 servisa su ti djabe od nas kao poklon i godina garancije......bogami ovim taiwancima,kinezima sta su vec.sve bolje i bolje ide ovo kopiranje...kod nas se skut zove Sprint Eagle ...sad neznam kako u Hr i imal ovakav.....evo pa vi ocjenite sami..jel 80% stvari identicno kao na SR
.....lijepa kopija nema sta
http://yfrog.com/dz06052009899jx