Općenito > Generalno o skuterima

speedfight 2 ili jet force

<< < (6/11) > >>

boleee:

--- Citat: marko1990 - 20 Svibanj, 2009, 12:54:16 ---
na narmalno kad svi seru po njima koji ih nikad nisu ni vozili(čast slučajevima)
npr:tu frendica ima rox-a vec godinu dana i skut je servisiran redovito i sad su počeli kvarovi...auspuh se doslovno raspao,skut u voznji cijeli zvoni i trese,ja sam ga vozio osobno i nekako mi je premalen.....to  je moje misljenje ali MI NIKAD NIJE PALO NA PAMET DA SEREM PO ROX-U jer ga nemam doma i nisam ga dovoljno vozio da bi znao kakav je,tako ti je sad i sa peugeotima,provoze se jednom na necijem skutu i poslje seru,a vecina sf-a koji su malo poštelani idu bolje nego polovica rox-a!!!!

--- Kraj citata ---

opet kazem "barem tako kazu" imam ja jednog druga ima 110 kila jasi na Speedu ko konj , stalno skripove , preko lezecih pa motor ide super , ja sam samo rekao da nebi dao uopste tolike pare za 50 cc

dhorvat:

--- Citat: ermin_rox - 19 Svibanj, 2009, 17:59:18 ---ako mono vilica ne valja, sto ljudi voze trke sa njom??

--- Kraj citata ---

Na trkama u zavoju nema rupa, al na cesti ih ima. Monovilica naprijed je smrt na grbavim zavojima gdje je oštećen kolnik ili slično  :icon_thumright:

2TDottore:
na trkama svi koriste mono vilice jer su skrti dat 1000eura za malossi fg36 vilice nego zato stave mono vilicu i kupe malossi rs24 koji kosta 3 put jeftinije......koji su to židovi.....skrti su na djelovima a vozili bi trke.......jel si mozete vi to zamislit.......bwahahahahaa.........  :vidiga:  :rofl1:  :umroodsmijeha:

btw......kai se tice shitfajt VS jetforce ja sam za jetforca......shitfajt je sminkersko g#vn%......  :toothy12:

doritos:
i jet ide puuuno bolje u zavoje jer ima stvarno dobar ovjes, zbilja :icon_thumright:

i naravno puuuno ljepsi, sportskiji i malo brzi...al izgled je mrak :icon_thumright:

speed:

--- Citat: sax - 20 Svibanj, 2009, 13:31:39 ---ja imam SF2 2005 god,novi kupljen,redovno odrzavan,sve serijski,i samo problemi,od karburatora,pa novi auspuh,nove rolice,po zimi ne pali kako treba,pa novi termostat,a sad ima 8500km
Hoces jos?
Nakon svih ovih promjena je skuter kako treba.Ali je trebalo ulozit za to.

--- Kraj citata ---
dovezi ga da ti ga majstor u dusi postela :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju