Općenito > Generalno o skuterima

speedfight 2 ili jet force

<< < (5/11) > >>

marko1990:

--- Citat: sax - 20 Svibanj, 2009, 07:14:13 ---nemoj ni SF2 ni Jet Force,bjezi od Peugeota

--- Kraj citata ---

ne vidim razlog zašto bi bježao...ako ga održava i pazi...mora da ide!  :headbang:

boleee:
Peugot je ok -et motor :) , samo ja nebi nikad dao za 50 cc 6000 maraka ili ti 3000 eura , kao sto npr kosta  Jet Force

a nebi dao ni 2200 eura za Speedfight , jer motor ima vise kritika nego pohvala , barem po ovim nasim domacim forumima :hello:

marko1990:

--- Citat: boleee - 20 Svibanj, 2009, 12:16:45 ---Peugot je ok -et motor :) , samo ja nebi nikad dao za 50 cc 6000 maraka ili ti 3000 eura , kao sto npr kosta  Jet Force

a nebi dao ni 2200 eura za Speedfight , jer motor ima vise kritika nego pohvala , barem po ovim nasim domacim forumima :hello:
--- Kraj citata ---

na narmalno kad svi seru po njima koji ih nikad nisu ni vozili(čast slučajevima)
npr:tu frendica ima rox-a vec godinu dana i skut je servisiran redovito i sad su počeli kvarovi...auspuh se doslovno raspao,skut u voznji cijeli zvoni i trese,ja sam ga vozio osobno i nekako mi je premalen.....to  je moje misljenje ali MI NIKAD NIJE PALO NA PAMET DA SEREM PO ROX-U jer ga nemam doma i nisam ga dovoljno vozio da bi znao kakav je,tako ti je sad i sa peugeotima,provoze se jednom na necijem skutu i poslje seru,a vecina sf-a koji su malo poštelani idu bolje nego polovica rox-a!!!!

sax:

--- Citat: marko1990 - 20 Svibanj, 2009, 11:07:33 ---ne vidim razlog zašto bi bježao...ako ga održava i pazi...mora da ide!  :headbang:

--- Kraj citata ---

ja imam SF2 2005 god,novi kupljen,redovno odrzavan,sve serijski,i samo problemi,od karburatora,pa novi auspuh,nove rolice,po zimi ne pali kako treba,pa novi termostat,a sad ima 8500km
Hoces jos?
Nakon svih ovih promjena je skuter kako treba.Ali je trebalo ulozit za to.

Pupo:
Ja bih išao na jet forsa. Ima ih puno manje, motor bolje izgleda i noviji je. A da ne spominjem kako su neki frendovi kupili spidfajta u zadnje vrijeme, to meni izgleda kao da su iz kine. Krute plastike, loše gume, stvari otpadaju same od sebe...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju