Općenito > Generalno o skuterima

speedfight 2 ili jet force

<< < (7/11) > >>

sfighter:
neki ce rec shitfajt neki ce rec nevalja  neki ce ga pohvalit....   :dontknow:
no isto tako imajte u vidu da se o ukusu ne raspravlja  :icon_thumright:
tebi momak sta ti se stalno kvari....  jbg nadje se u svakoj firmi digod crna ovca s teh. greskama. jbg :angry7:
u svakom slucaju skuter ko skuter...   speedfight 2 je normalni skuter koji vrijedi svoju cjenu.   :icon_thumright:
imam sf2 iz 2002 lc uzeo sam ga u sredinom 10-ga mjeseca 2008. dosad nije bilo niti najmanjeg kvara. u to sam vrijeme presao cca 3700 km
ipak kada bih uzimao novi peugeot imao bih isto pitanje sf2 ili jetforce :drunken_smilie:    :dontknow:
i bez obzira sto mi drugi govorili isto bi mi bilo jer ipak ja odlucujem sa svojim novcem i svojim ukusom za lijepo, sta se meni vise svidja  :headbang:
zisku kaj ocu rec   8)
p.s. 2t doture mogu i ja srat po gileri.... bez ljutnje..  bez obzira o kojoj marki i modelu skutera se radilo (gil, peug, btm, piagg, tgb....   itd)
svaki je na neki svoj nacin dobar i ne svidja se svima isto kada bi se svima svidjalo isto ne bi postojalo na trzistu ovoliko modela i marki skutera.
p.s. nisam rekao da mi se ne svidjaju gilere samo da bi i ja moga navest losih primjera..
molim vas da mi uvazite ako nekome ovo nije po volji.... ja mu tu pomoc ne mogu jednostavno neka drugi put ne cita :drunken_smilie:
pozzz   :glasses2:

doritos:
jako si to dobro rekao :icon_thumright:

Biker(ss):
Sf2 definitive.
Ma stroj ide i ne kvari se.

doritos:
speedfight mi je bio najbilji i najljepsi kad je izasao, tamo nedgje 97,98...bio mi je najjebeniji jer je imao takvu vili, pa izgled plastika itd...al jetforce ga je daleeeko presisao sto se tice izgleda, ovjesa, kocnica i osjecaja na skuteru :icon_thumright:

sfighter:
tnx doritos :icon_thumright:
u ovoj zadnjoj poruci se slazem s tobom :icon_thumright:
u svakom slucaju jebeno pitanje...  koliko god da je jetforce noviji toliko je sf2 drazi (dobro sad drazi, navika)
ali na njemu je da odluci....  ja mislim da koji god uzme da se nece pokajati :icon_thumright:
pozzz svima  :headbang:
to bi bilo sve od mene za vecrs na forumu.....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju