Pozdrav društvo!
   Dolazi proljeće i ja namjeravam konačno položiti A kategoriju i mog kineza  od 50ccm zamijeniti nećim jačim i pouzdanijim.. Problem je u ograničenom financijama. Kad položim (nadam se da budem) ostaje mi cca 15000 kn. Netreba mi neka moćna i bjesna jurilica , već skuter kojim ću moći normalno pratiti promet po gradu i kad dođe vrijeme da me ak je moguće nekako odveze na slanu baru. 

Treba mi tamo za odlazak u obližnje mjesto u svakodnevnu nabavku, da mi nitko ne trubi pocesti i pokušava me izgurati iz prometa. 

Tražeći po netu moguće rješenje evo što sam našao:   - Keeway otluk 150
                                                                                                                                                                             -kimco super 8 125
                                                                                                                                                                              -sym symphony 125
                                                                                                                                                                              -DERBI BOULEVARD 125
                                                                                                                                                                              -epsilon grad 150s
                                                                                                                                                                              -epsilon gepard 150s
                                                                                                                                                                               - generic xor 150                                                                                                                                                            
 Skuter treba imati ravnu podnicu i mogućnost montaže kofera za stvari.Osiguran servis i dijelove .Da je pouzdan i da se ne kvari puno.
 Budući da nemam baš nekog iskustva molim Vas da mi pomognete kod izbora. Sve što znam naučio sam na ovom forumu i ima puno povjerenja u Vaše iskustvo.