Općenito > Generalno o skuterima

Dilema oko kupnje skutera? Pogledati prije postanja!

<< < (16/54) > >>

Buha:
pozdrav svima!
posto tu ima iskusnih skuterasa molim vas za savjet! dakle kupujem Gileru Runner VXR 200(posto mi je dosta 50ccm kineza i njegovih muha)! znaci trazim iskljucivo taj skuter nista drugo me ne zanima(imao ga brat davno i bio je i vise nego zadovoljan s njim)!na njuskalu se nudi sve i svasta!uzeo bi stariji model(pa ga malo sredit) koj nema digitalnu uricu nesto poput ovog http://www.njuskalo.hr/skuteri-preko-50/gilera-runner-vxr-oglas-18355992 !dakle od 2001.do 2005.predpostavljam!
dakle molim vas iskreni savjet-na kaj paziti kod kupnje??imam svog mehanicara koj bi naravno sa menom isel pogledati svaki skuter tak da nejdem bas sam ko tele a ne kuzim bas sitnice na koje se treba obratit pozornost,no dosta vas tu ima mozda vise znanja i iskustva sa vxr-om pa eto...svaki savjet je dobrodosao!
hvala unaprijed i lijep pozdrav  :) :occasion14:

walkay:
Kod kupovine VXR-a gledaj da ima orginal plastike, da nisu ofarbane i da ima noviji rukohvat, prednju V masku orginal i VXR- uljne vile naprijed. To ti odma na startu znaci da nije padano sa skutera i da nije rastavljen bio 10x. Gledaj kilometrazu da nema preko 20 000 kmh, prednje vile da ne cure, dok vozis ne bjezi na neku stranu, i da je masina od iza u centru... Masina da ima normalan zvuk, bez da cvili.

primjer:
http://moto.zombdrive.com/images/gilera-13.jpg

Sandman:
Teško da iole skuter od 200 cc od 2005. ima manje od 20tkm. ako se je vozio. Plastike ti ništa ne znače, ja sam farbao svoje pa nisam vozio grob...radje obrati pozornost na šasiju i motor..

Sent from my MI 3W using Tapatalk

Josip-98:
Plastike i utegnutost skutera je 60% svega a to da ce se plastikr lako napravit NECE

Buha:
kolko vidim rijetko koji ima orginal lak na plastikama!trazil budem po mogucnosti nekog sa original lakom,bilo bi super, al opet kak Sandman kaze,moj brat cim je kupio vxr-je dao farbat plastike na drugu boju makar je bilo sve ok original,niti malo izgrebano!tak da ne mora znacit da ak je lakiran da je bilo padano!i dosta ih ima preko 20000,rijetko koj ispod!da se naci!vise me brine da je motor i sasija ok!koja je fora sa ovima koji su na 125 i 180 stavljali 200tke??jel to radi osobnog gusta,papiri ili nesto trece?mogu biti ok ili da bjezim od toga?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju