Općenito > Generalno o skuterima

Dilema oko kupnje skutera? Pogledati prije postanja!

<< < (15/54) > >>

SF2 Freak:
Ako ne radi puž onda sigurno ni nema 16000km

cel_85:

--- Citat: Zeljko Grgic034 - 09 Srpanj, 2015, 16:17:32 ---Pozdrav, imam priliku uzet jednog derbija gp 1 , motor ima 16000 km, 2008, vlasnik kaze da je servisiran uredno, jedino mu sat km ne radi ispravno ,nesto zeza, predpostavljam da je puz. Dali je to dobar motor, a vjerujem da je, i gdje nabaviti djelove tipa plastike itd...Kakav je za odrzavanje, jer mislim da ih kod nas u hr vise ni nemos kupit nove, mozda sam u krivu, ali neka se jave oni koji ih voze i neka kazu nesto o njima. Hvala unapred.

--- Kraj citata ---
Pozz, ja imam gp1 250 2008, što se tiče motora zadovoljan sam! Sa djelovima nemaš brige i servisom to je piaggio mašina tako da sve nabaviš! Jedina mana je po meni što je na dužim relacijama neudoban i tvrd, u šutu san odvozijo oko 300km guzica mi je otpala!!!;)

Zeljko Grgic034:
Govorim o derbiju 50 kubika, da moguce je da ima i vise km, nego sto vlasnik tvrdi, morati cu ga otic pogledat uzivo , nije blizu cca 130 km od mene, na sta trebam obratit pozornost kod tih motora, vizualno, a u mehaniku se bas i ne  kuzim.

opakipu:
dakle vrijedi li to čemu ili je bunar bez dna?
250e ,2005g relativno sačuvan mislim da je to e charm model,tako reg do 8mjeseca ono nije neka lova opet ako je to nesto kvarljivo......da zaobiđem. ima 30000km

JogFromYamaha:
ako je fergazer slobodno uzmi jer je gore orginal sym masina i jako je pouzdana dobra i izdrzljiva ako je IE verzija bjezi od nje jer su masine dobre ali voli krepat centralina koja je kodirana i onda te izade 4000kn jer zamjenske nema a orginalna je 540e

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju