Općenito > Generalno o skuterima
Dilema oko kupnje skutera? Pogledati prije postanja!
bella.739:
Pozdrav
Ako bi mi moga neko dat svoje mišljenje u vezi kupovine skutera od 50. Dakle ovo mi je prvi put da uzimam skuter i zanima me koji bi bia najbolji s obzirom da imam 199cm i 100kg. Dosta prijatelja mi kaže da za mene nije nijedan od 50 već da uzmem nešto jače.
To mi i je u planu mozda za godinu ili dvije. Al za ovo ljeto bi mi treba motor a nisam u financijskoj mogućnosti da polažem za a kategoriju a i kupujem jači. Idealno bi bilo da je skuter do 1000eura.
walkay:
Gilera Runner SP50 moze i stari i novi model, ili Piaggio NRG. Piaggio je provjereno dobro dosta je jak za tvoju kilazu.
bella.739:
Fala.
A evo naiša san na jedan na njuškalo kakav se čini?
http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/gilera-runner-50-2009-godiste-oglas-14244196
osvetnik88:
Kupio bih novi skuter 50cca , do sada sam imao 2 Aprilie Di-techa i Sr 50r i sad me zanima usporedba Sr i/ili Runnerica vs. Derbi GP1?
DajTeh:
--- Citat: osvetnik88 - 23 Ožujak, 2015, 18:11:25 ---Kupio bih novi skuter 50cca , do sada sam imao 2 Aprilie Di-techa i Sr 50r i sad me zanima usporedba Sr i/ili Runnerica vs. Derbi GP1?
--- Kraj citata ---
Novi SR ti je malecki naspram Runnera, a pogotovo Derbija koji je mrcina. Odluci se dal ti pase okretan skuter kao SR ili jedan od ova 2 koji leze na cesti i imaju vise prostora, pogotovo Derbi najkomforniji je za dvoje, i ima najbolju ramu od svih 50ica.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju