Općenito > Generalno o skuterima
Dilema oko kupnje skutera? Pogledati prije postanja!
Poggiali:
a dobro, al ak oce bas novo, kymco ima i velke kotace, pa se malo lepse vozi od runnera, ima ok moment i ne trosi... Ak morra bit piaggio grupa, ima onda vespu 300 :icon_biggrin:
First rider:
Iskustva sa Peugeot Speedfight 4 125? Nekada davno davno sam vozio Speedfight 2 100 zračnjaka, ako se ne varam i sasvim je solidno išao, ma da mi je Aerox 100 bio izgledom draži... ovaj Speedfight 4 se prodaje za nekih 20-tak tisuća novi na njuškalu u salonu, a malo mi je to sve sumnjivo jer Aprilia SR50 ili Piaggio NRG 50 dođu par sto kuna manje
RunnerSukosan:
Ako zelis platit 20000kn za skuter koji ide 95 i ima 8ks slobodno, ja ga osobno nikad nebih uzeo. Drugi razlog bi bio ovjes (1 amort), 3. razlog su neka tehnološka rijesenja tipa kad kocis zadnjom koci i prednja. Jedini plus za mene su prednja radialna kociona klijesta.
Rade idi u smijeru yamaha nmax ili.medley ako zelis nes it te klase. Uz to su dijelovi za pezu jako skupi
First rider:
Ako se ne varam, starija verzija 2T SR50R je mogla ići 90 bez blokada :laughing6: tako da je onda 95 za 11 konja (8,1 kW a ne konja deklariranih) stvarno premalo...
RunnerSukosan:
Na radilici...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju