Općenito > Maxiskuteri

VOŽNJA DO ZADRA MAXISKUTERIMA :) :)

<< < (3/8) > >>

igor27:

--- Citat: greenlite - 07 Svibanj, 2009, 16:37:19 ---evo i mene :icon_tongue:
ja bi isto cijeli vikend tak da sam u nedelju navečer barem do 21-22h doma

e Igor v subotu oko 16h bi mogli krenuti tak da smo navečer kod Zoxa na Krku... pripremi neku klopu prespavamo kod njega taman u vrečama :laughing11::drunken_smilie: i u nedelju do Zadra i poslije za nas kraj
kaj velite

--- Kraj citata ---
tak sam ja mislil.....meni odgovara tak ko se bude navažal celi dan......samo treba pasti dogovor kad idemo :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

Marekvz1:
ma kam bute vi s tim prdačima išli na more,pogotovo igor,taj bu zalutal u Italiju... :laughing7: :laughing7:

igor27:

--- Citat: Marekvz1 - 07 Svibanj, 2009, 18:51:32 ---ma kam bute vi s tim prdačima išli na more,pogotovo igor,taj bu zalutal u Italiju... :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

spamam temu........al nebrem izdržati.......marek pitaj babu kak je kod mene zalutala :sex2:

i onda si ti došel po nju :skuter11:.......i otpelal je nekam više je kasnije nisam videl  :fy: :fy: :fy: :fy: :fy: :fy: :fy: :fy: :fy:

Marekvz1:

--- Citat: igor27 - 07 Svibanj, 2009, 19:03:11 ---spamam temu........al nebrem izdržati.......marek pitaj babu kak je kod mene zalutala :sex2:

i onda si ti došel po nju :skuter11:.......i otpelal je nekam više je kasnije nisam videl  :fy: :fy: :fy: :fy: :fy: :fy: :fy: :fy: :fy:

--- Kraj citata ---

da,bila je kod tebe...i pitam se zakaj se tjedan dana posle smijala...mislim da je vidla nekaj malog na tebi...poglavica :laughing7: :laughing7:

greenlite:

--- Citat: Marekvz1 - 07 Svibanj, 2009, 20:31:13 ---da,bila je kod tebe...i pitam se zakaj se tjedan dana posle smijala...mislim da je vidla nekaj malog na tebi...poglavica :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
:spammer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju