Općenito > Maxiskuteri
VOŽNJA DO ZADRA MAXISKUTERIMA :) :)
Skopa:
A mogli ste produzit i do Splita hehe :toothy12:
igor27:
ja sam isto da se ide samo mi ne odgovara to što je sve u jednom danu.......ipak ima do zadra min.5h vožnje meni iz VŽ........ja mogu srediti neki smještaj ali za ono nekih 5 ljudi a ne za sve pa da se ide u subotu i nedjelja povratak......meni tak više odgovara a sad kak bude bude.....
uglavnom ja sam ZA.... :toothy9: :toothy9: :toothy9:
ZOX147:
--- Citat: igor27 - 07 Svibanj, 2009, 15:27:01 ---ja sam isto da se ide samo mi ne odgovara to što je sve u jednom danu.......ipak ima do zadra min.5h vožnje meni iz VŽ........ja mogu srediti neki smještaj ali za ono nekih 5 ljudi a ne za sve pa da se ide u subotu i nedjelja povratak......meni tak više odgovara a sad kak bude bude.....
--- Kraj citata ---
I ja bi volio cijeli vikend da mogu, ali radim subotom!
Bilo kako bilo... Nadam se da će nas se skupit par!
greenlite:
--- Citat: igor27 - 07 Svibanj, 2009, 15:27:01 ---ja sam isto da se ide samo mi ne odgovara to što je sve u jednom danu.......ipak ima do zadra min.5h vožnje meni iz VŽ........ja mogu srediti neki smještaj ali za ono nekih 5 ljudi a ne za sve pa da se ide u subotu i nedjelja povratak......meni tak više odgovara a sad kak bude bude.....
--- Kraj citata ---
evo i mene :icon_tongue:
ja bi isto cijeli vikend tak da sam u nedelju navečer barem do 21-22h doma
e Igor v subotu oko 16h bi mogli krenuti tak da smo navečer kod Zoxa na Krku... pripremi neku klopu prespavamo kod njega taman u vrečama :laughing11::drunken_smilie: i u nedelju do Zadra i poslije za nas kraj
kaj velite
Skopa:
Ja bi vam mozda mogao srediti neki smjestaj u kastel sucurcu,klimatizirano uredno sve u vatrogasnom domu iznajmljuju apartmane 100 kn noć po osobi bi mogao srediti
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju