Općenito > Maxiskuteri
VOŽNJA DO ZADRA MAXISKUTERIMA :) :)
gokiSP:
a mene niko nebu pokupil ??? ja bi isto s vama... :toothy3:
Marekvz1:
:angel9: :fingerr: :falafala:
igor27:
--- Citat: gokiSP - 07 Svibanj, 2009, 20:36:29 ---a mene niko nebu pokupil ??? ja bi isto s vama... :toothy3:
--- Kraj citata ---
naravno da bumo.....nek sw napravi popis ko bi išao i kad bi se išlo......
ja sam za drugi vikend 16.05...ja i green bi startali iz vž..a ostale ko želi ići pokupimo po putu
gokiSP:
--- Citat: igor27 - 07 Svibanj, 2009, 21:09:12 ---naravno da bumo.....nek sw napravi popis ko bi išao i kad bi se išlo......
ja sam za drugi vikend 16.05...ja i green bi startali iz vž..a ostale ko želi ići pokupimo po putu
--- Kraj citata ---
ja 99% idem, imam vxr-a s kojim bi isao ali moram ga slozit a ako ne stignem sve slozit onda i dalje idem ako me neko ukrca iza sebe... :toothy11:
igor27:
--- Citat: gokiSP - 07 Svibanj, 2009, 21:12:08 ---ja 99% idem, imam vxr-a s kojim bi isao ali moram ga slozit a ako ne stignem sve slozit onda i dalje idem ako me neko ukrca iza sebe... :toothy11:
--- Kraj citata ---
iza sebe imam kofer pa ako možeš stati unutra nema beda...... ;D.........heheh šala naravno....pa neko če te pokupit jer ja mislim voziti vreću,...roštilj....luft madrac..suncobran i tak te stvari koje ti trebaju za more.....ak me kužiš
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju