Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Nadam se da će bit više prijava!Ja sam s Krka pa bi bio se mogli nać na Tifonu poslije mosta i onda pravac Zadar!
ja sam isto da se ide samo mi ne odgovara to što je sve u jednom danu.......ipak ima do zadra min.5h vožnje meni iz VŽ........ja mogu srediti neki smještaj ali za ono nekih 5 ljudi a ne za sve pa da se ide u subotu i nedjelja povratak......meni tak više odgovara a sad kak bude bude.....uglavnom ja sam ZA....
evo i mene ja bi isto cijeli vikend tak da sam u nedelju navečer barem do 21-22h domae Igor v subotu oko 16h bi mogli krenuti tak da smo navečer kod Zoxa na Krku... pripremi neku klopu prespavamo kod njega taman u vrečama i u nedelju do Zadra i poslije za nas krajkaj velite
ma kam bute vi s tim prdačima išli na more,pogotovo igor,taj bu zalutal u Italiju...
spamam temu........al nebrem izdržati.......marek pitaj babu kak je kod mene zalutala i onda si ti došel po nju .......i otpelal je nekam više je kasnije nisam videl
da,bila je kod tebe...i pitam se zakaj se tjedan dana posle smijala...mislim da je vidla nekaj malog na tebi...poglavica
a mene niko nebu pokupil ja bi isto s vama...
naravno da bumo.....nek sw napravi popis ko bi išao i kad bi se išlo......ja sam za drugi vikend 16.05...ja i green bi startali iz vž..a ostale ko želi ići pokupimo po putu
ja 99% idem, imam vxr-a s kojim bi isao ali moram ga slozit a ako ne stignem sve slozit onda i dalje idem ako me neko ukrca iza sebe...