Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner....mjenjat ili ne. pitanje je sad :)

<< < (2/5) > >>

Losinj:
aha,budem ga malo pitao dal je cacko sta,a rossi jel znas mozda sta je tvoj frend cacko

Rossi:
ah neznam tacno ..mogu ga sutra nazvat pa pitat ..znam da je bio udario prednjim djelom u zgradu ...za na povjerovat..ali zabio se u zgradu...i kako je motor pao na stranu presjekle su mu se zice i on je to sam spajo i cacko nesto jos ...skido namotaje vako nako ...ali prije da je to sve do puza....jer mu se do pocelo desavat kad je udario prednjim djelom....ja sam ga pito jel mjenjo puz kaze jesam nije do toga..ja nesto prespajo na struji ..mada mislim da je to bila prazna prica..jel nemozes ti tek tako to radit...sigurno puz nije ni mjenjo....ja bi ti preporucio da uzmes tog runnera...jer kao prvo kad ga budes prodavo mozes ga prodat bolje....a i uz malo ulaganja kit,spuh,radilica,multivar,delta....ima da leti....a i vidio sam na trznici tu na forumu da neko prodaje puza od novog runnera....

Crazy Kuree:
ja bi dao svoj neos za takav runner ako je tako dobro očuvan, sat budući da laže onda i nema 22000 neg neki 15000... a runner samo s sportskim auspuhom i multivarom ide kao neki sa slabim base setupom, i ljepši je puno od f15 još je piagio mašina bolja od minarelli

benelli:
ja bi mjenjao  :toothy12:

smmania:
a cuj mijenjo bi da i ne iako prije NE jer mi je nekako draza minarelli makina  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju