Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner....mjenjat ili ne. pitanje je sad :)
animatrix:
runner je ko golf na nasim cestama... da je kakav vx il nesto, onda da.. al sa 50cc pia, neces nista bolje ic vec sto sad ides...
Crazy Kuree:
--- Citat: animatrix - 06 Svibanj, 2009, 12:31:09 ---runner je ko golf na nasim cestama... da je kakav vx il nesto, onda da.. al sa 50cc pia, neces nista bolje ic vec sto sad ides...
--- Kraj citata ---
pa i neće ić bolje već šta ide zato što mu je skuter nabrijan al što se tiče vožnje, udobnosti i visine motora runner je puno bolji
Lazo:
ak znaš dečka dobro je, al ak ne to je druga priča...... mislim da je bolje zadržat svoju makinu i znat šta je i kako nego uzet nešta drugo koje ide skoro identično i onda se mučit s njime (ak je neispravan) jer koja bi budala mjenjala novog runnera za neki drugi motor ak je njegov ispravan
mario_f15:
MA TI SATOVI GARANT LAŽU ZA 15KM/H,TAK I MOJ jaran ima runnera 50 njemu pokazuje max 115kmh :glasses9: :headbang:
seba:
moj prijatelj ima novog runnera isto i na mjestu mu sluter kad ga razvrtis ide 20,pa 10 i tako svakako pokazuje. idemo jedan uz drugog moj pokazuje 100 njegov 107-110 kako kad. a tu laze jos i moj sat tako da ovaj od runnera nije ni blizu tocan
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju