Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner....mjenjat ili ne. pitanje je sad :)
Losinj:
Nudi mi kolega runnera 2007 godiste 22000km za mog,dal se isplati mjenjat,motor je ocuvan skoro pa maximalno.....
Dao sam mu danas djir na mome a on onako vratil se nabrijan,ajme kako ovo leti vamo tamo,medjutim ja uzeo njegov i sad vozim se i gledam satnicu i cudim se
po ravnome 110kmh al kuzis da se vozis mozda 70 ako se i toliko vozis,onda idem ubrdo 93 pa malo pokazuje 87 pa malo 90 i tako,dal je to inace isto na runnerima il sta.....neznam
i zaboravio sam napisat,runner je serijala
sven_vx:
2007godiste sa 22000km...taj je jako jako puno vozio na tom motoru... :icon_biggrin: satovi nesto zezaju... :icon_scratch:
Losinj:
a decko se dosta vozi,prakticki je stalno na motoru po gradu....samo cudni mi ti satovi,jasno mi je dal laze tih 110 al ovo da tako varira dok se vozis to mi cudno,inace motor za serijalu ide ok
ima li tako neko nesto slicno da mu tako pokazuje na runneru
Rossi:
znam da je kod mene frend nesto davno jednom bio cacko oko struje,experimentiso i od tad mu sat nikako nije radil ok..npr stoji u mjestu i da malo gas ono krene motor mozda 4 km/h kod njega na satu pokazuje 40.....ili idemo jedan pored drugog kod mene 80 kod njega 120 i slicno tako.....
dr.josip:
kad sat laže, možda i kilometri lažu... :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju