Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
E sad,čuo sam,navodno da Lune imaju loši rezervar i da se zna nekakva boja ljuštiti,i da to zna zaštopati filtere,e sada,dali je to istina,ne znam,al kada je isto serviser čistio filtere,našao je isto pun kufer nekakvih bijelih mrvica,i to mi je sve zaštopalo.
ma daj...imam i ja tt i 3.8g rolice pa dodem do 55-60 za 10 sec a ti do 70???! ajde stavi video ubrzanja! jel to luna I ili II ??
cvele i sta onda hoces reci da ne stavljamo zute federe nego zelene?
sta bi cvele trebali stavit na serialu sa rezom , zute ili zelene federe sa 112mm precnikom ?
jos par pitanja, jel ima razlike u promjeru primara na koji ide to kvacilo, pa da bubnem od mina 50-ke ? i cime se skida kvacilo? primjetio sam da ide neki veliki kljuc na to..
75kmh nategne 5-10sec
kak su vam tak lose lune??? ja imam vision2 ,sve je serijala samo su rolice 4,8gr u njemu...65kmh ko iz picke,75kmh nategne 5-10sec
@cvele koliki je promjer osovine sekundara, ondje gdje sjeda zubcanik?
@cvele, znaci od tih modela bih mogao nabaviti kvacilo i sve ostalo.. sekundar pase od aeroxa? zelio bih produziti taj mjenjac da mogu 60 vozit na nesto nizim okretajima..
SIGURNO! a i da imas duzi prijenios dok bi postigao vise okretaje samim time bi i vecu krajnju...