Tehnički kutak > Tuning skutera
luna vision 2 - poboljsavanje performansi, pt2
Drnda:
promijeni svijecicu i ocisti filter zraka, pozeljno i karb...
Gago:
--- Citat: Drnda-1 - 18 Svibanj, 2009, 20:12:35 ---promijeni svijecicu i ocisti filter zraka, pozeljno i karb...
--- Kraj citata ---
E thanx.budem još vidio,pošto mi je još pod garancijom,pa ču na servis otići.Interesantno je da mi se to počelo dešavati točno oko 1000km,taman kada trebam na drugi redoviti servis.
Pa nije valjda da če mi se to dešavati svaki put kada pređe nekih 800-1000km! :angry9:
babb0:
gago, nadam se da nije nis strasno, javi kak je proslo na servisu...
i jos jedno pitanje za pametnije i skuterase sa vise staza:
kako odrzavat auspuf?
kolko sam citao najbolje wd40...
ak sam dobro shvatio kad je hladan pospricat ga wdom i toe to (cijeli spuh ??, ili ne po prigusivacu??)...
jel treba razmazat to krpicom ili???
Gago:
--- Citat: babb0 - 19 Svibanj, 2009, 19:45:47 ---gago, nadam se da nije nis strasno, javi kak je proslo na servisu...
i jos jedno pitanje za pametnije i skuterase sa vise staza:
kako odrzavat auspuf?
kolko sam citao najbolje wd40...
ak sam dobro shvatio kad je hladan pospricat ga wdom i toe to (cijeli spuh ??, ili ne po prigusivacu??)...
jel treba razmazat to krpicom ili???
--- Kraj citata ---
Evo prošlo je sve ok,onaj dečko sa servisa mi je rekao da trebam pod obavezno nabaviti centralni feder.Evo uspio sam nabaviti jučer centralni bijeli,danas na ugradnju pa ču vidjeti kako dalje ide.
Inače su mi na servisu promjenili sviječicu,filter ulja,zraka i počistil karburator i još nekakav filter,al nisam ga skužil koji je to filter.I sada ide opet ko špriher.
luna500rr:
--- Citat: Gago - 20 Svibanj, 2009, 09:36:44 ---Evo prošlo je sve ok,onaj dečko sa servisa mi je rekao da trebam pod obavezno nabaviti centralni feder.Evo uspio sam nabaviti jučer centralni bijeli,danas na ugradnju pa ču vidjeti kako dalje ide.
Inače su mi na servisu promjenili sviječicu,filter ulja,zraka i počistil karburator i još nekakav filter,al nisam ga skužil koji je to filter.I sada ide opet ko špriher.
--- Kraj citata ---
Filter ulaza zraka u prjenos, na prednjem djelu dekla ispod ona dva sarafa
zasto ti je bilo obvezno mjenjat centralni :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju