Tehnički kutak > Tuning skutera
luna vision 2 - poboljsavanje performansi, pt2
babb0:
--- Citat: animatrix - 13 Svibanj, 2009, 16:07:22 ---jel vam se start pogorsava kako se motor zagrijava? ja mislim da kvacilo proklizuje u startu, a mozda i remen..
--- Kraj citata ---
ne stalno isto... tromi start + lagano trese... al kad nabere10-15 pojuri ko metak :)
Gago:
--- Citat: babb0 - 13 Svibanj, 2009, 20:12:36 ---ne stalno isto... tromi start + lagano trese... al kad nabere10-15 pojuri ko metak :)
--- Kraj citata ---
Potvrđujem,isti odgovor :notworthy: :dontknow:
dino_sk:
--- Citat: Drnda-1 - 13 Svibanj, 2009, 13:19:28 ---premekana su ti ona 3 mala federa na kuplungu, neznam kako je kod lune, ali na njega idu srednji po tvrdoci iz malossijeva sport paketa...
i luna 500rr zar sa tvrdjim centralnim ne dobijemo osjecaj da su rolice teze , te da trebamo staviti lakse?
--- Kraj citata ---
:nono: :nono: obrnuto
lunasaki:
Ja sam serijski lunin auspuh samo malo sredio... odrezao sam onaj nastavak koji vodi prema filteru zraka.. stavio sam 4g roline.. i moram priznati da luna sada ide jaako dobro.. ja imam 100kg i uzbrdo sam dobio nekih 5km/h a na krajnjoj 2-3 km/h 65kmh max.... no ubrzanja su puno bolja i sada scooter ide solidno
no primjećujem da je potrošnja malo skočila te da se auspuh grije.. trebalo bi staviti neki tt ili zx.. onda bi luna išla još jedno 5kmh bolje.. i onda ne vidim razlog stavljati kit ni bilo što.. jer to za Lunu njie najbolje..
Lunino kvačilo nije sjajno.. zanima me da li ima neko zamjensko a da nije malossi delta ili neko drugo super skupo ..
??
Gago:
I evo nebi bio ja te sreće a da nije sve savršeno.Dakle nastao mi je problem na mojoj luni vision 2. :angry9:
Kako sam na nekih 350km kolko mi je onda prošla napravio servis i ugradio leo vinci tt,motor je išao predobro,ubrzanje,konačna brzina,ma fenomenalno.
I tako sve do nedavno kada mi se jednostavno u vožnji počeo gasiti,jednostavno se ugasi i ni makac,nemogu ga upaliti.
Morao sam pričekati skoro 1 sat da se malo ohladi i onda ga jedva upalio da dojdem do doma. :angry7:
I sada kada mi je u leru,jednostavno se ugasi,počeo se gušiti i više nejde ko prije,ide ko sa serijskim auspuhom,znači NEJDE. :dontknow:
Ako ga ne upalim nakon 2 dana,več se težer pali.
Jel ima tko kakvu ideju,please HELP ? :sad1:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju