Tehnički kutak > Tuning skutera

luna vision 2 - poboljsavanje performansi, pt2

<< < (20/129) > >>

Gago:

--- Citat: luna500rr - 20 Svibanj, 2009, 12:16:19 ---Filter ulaza zraka u prjenos, na prednjem djelu dekla ispod ona dva sarafa

zasto ti je bilo obvezno mjenjat centralni :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
Mogo bi biti taj filter,ne znam!!!
A rekao mi je zato što ču tek onda dobiti normalno ubrzanje na luni,a ne onak da mi je trom do nekih 15km/h,i onda povuče ko šašav.Evo ugrađen mi je taj centralni bijeli feder i sada imam normalno ubrzanje,nema više one tromosti,al izgubio sam na krajnjoj brzini,sada ide nekih 65-70km/h,a prije je išao 70-75km/h.

PROOF:
auspuh dok se ohladi naspricas cijeli sa wd-om(ne prigusivac) i onda to ostavis gore samo....i tako svaki 4-5 dan a obavezno poslje voznje po kisi(prebrises ga cijelog i dok je hladan ga naspricas wd-om)..nadam se da sam ti pomogao :)

Gago:
Evo mene opet i opet novi problem. :angry9: :hmh:
Luna mi se počela gušiti,znači kada treba krenuti počne se gušiti,jedva ide 10km/h,a nekad i stane.A na pola puta prema doma,primjetio sam da slabo vuče,i uz brijeg jedva ide,krajnu brzinu sam izgubio.Polako počinjem piz...i i to mi je več treči put da ga budem vračal na servis.
Dajte ljudi napišite jel ima tko isto takve probleme sa lunom? :angry7:

babb0:

--- Citat: PROOF - 25 Svibanj, 2009, 15:43:17 ---auspuh dok se ohladi naspricas cijeli sa wd-om(ne prigusivac) i onda to ostavis gore samo....i tako svaki 4-5 dan a obavezno poslje voznje po kisi(prebrises ga cijelog i dok je hladan ga naspricas wd-om)..nadam se da sam ti pomogao :)

--- Kraj citata ---

e to te ja pitam, fala, puno si mi pomogo, idem ga sad oma dole naspricat!

babb0:

--- Citat: Gago - 25 Svibanj, 2009, 20:25:28 ---Evo mene opet i opet novi problem. :angry9: :hmh:
Luna mi se počela gušiti,znači kada treba krenuti počne se gušiti,jedva ide 10km/h,a nekad i stane.A na pola puta prema doma,primjetio sam da slabo vuče,i uz brijeg jedva ide,krajnu brzinu sam izgubio.Polako počinjem piz...i i to mi je več treči put da ga budem vračal na servis.
Dajte ljudi napišite jel ima tko isto takve probleme sa lunom? :angry7:

--- Kraj citata ---

ungh, ti bas nemas srece...
kak je drnda vec gore reko, ocistit frgu i filter bi ja prvo probo,
zatim sa novom svjecicom... puno srece kakogod.

i jesam ja dobro zapamtil da si stavil spuh sa 300km?
meni su gore na servisu savjetovali (mozda su srali, mozda ne, mozda i nisu bili oni, slabo me sjecanje sluzi)
da pricekam da prodje motorin bar 1k km prije zamjene spuha.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju