Tehnički kutak > Tuning skutera

luna vision 2 - poboljsavanje performansi, pt2

<< < (17/129) > >>

Gago:

--- Citat: paux - 13 Svibanj, 2009, 13:21:30 ---moja ide max 60.. :sad1: ali uskoro gore ide TT :toothy9:

--- Kraj citata ---
E kupi ga,moja preporuka,e budeš se preporodil,budeš vidio koja je razlika. :icon_thumright:

Gago:

--- Citat: babb0 - 13 Svibanj, 2009, 12:35:29 ---e da slicno i moja, samo ona do 0-10/15 ide polako a onda se razjuri... posto ja imam zuti centralni, mislim da nije do toga...
meni smrdi na proklizavanje kuplunga, al nisam 100% siguran. uglavnom se sad ne zamaram time, jer nit imam para nit vremena
pogledat kaj je to, a skuter ionak ide ko metak (0-15 je i prije bio jako trom, tak da je ovo cak malo poboljsanje, o kasnijim ubrzanjima da ni ne pricam opet :) )

bas mi je drago da ti ide dobro, ak skuzis kaj je ovo s tromim startom javi!

--- Kraj citata ---
Baš,genijalno mi sada ide.Bio sam danas kod servisa Beta-moto,pa sam ih zaboravio pitati zašto tako ide,ma niti ja se sa tim ne zamaram,nego tek tolko zanima me.
I evo pohvalio bi onoga dečka u servisu Beta-moto sa pirsingom na usni,stvarno je korektan,sve kaj sam ga pital,odgovorio mi je,čovjek je predobar. :headbang: :headbang:

animatrix:
jel vam se start pogorsava kako se motor zagrijava? ja mislim da kvacilo proklizuje u startu, a mozda i remen..

luna500rr:
evo stavio ja svojoj 3.7g i ubrzava dosta bolje nego s 4.8g, ali je izgubila krajnju, sad ide max 67km/h, a s 4.8 bi isla 75-80km/h
Mislim da cu se jos malo izguštat na 3.7g, pa cu vratiti nazad 4.8g da manje trosi, sada pije malo bolje, ali isto tako i ide :headbang:

animatrix:
meni sa 4.8gr zadnji rezervoar, 3.9L na 100km.. moja nece preko 65-66 na toplome...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju