Tehnički kutak > Tuning skutera
luna vision 2 - poboljsavanje performansi, pt2
babb0:
--- Citat: Drnda-1 - 13 Svibanj, 2009, 13:19:28 ---premekana su ti ona 3 mala federa na kuplungu, neznam kako je kod lune, ali na njega idu srednji po tvrdoci iz malossijeva sport paketa...
i luna 500rr zar sa tvrdjim centralnim ne dobijemo osjecaj da su rolice teze , te da trebamo staviti lakse?
--- Kraj citata ---
meni su gore zuti mali federi iz paketa sa spuhom... mozda jos tvrdje?
luna500rr:
--- Citat: babb0 - 13 Svibanj, 2009, 13:29:54 ---meni su gore zuti mali federi iz paketa sa spuhom... mozda jos tvrdje?
--- Kraj citata ---
zuti federi su preporuceni i dovoljni su :icon_thumright:
--- Citat: Drnda-1 - 13 Svibanj, 2009, 13:19:28 ---premekana su ti ona 3 mala federa na kuplungu, neznam kako je kod lune, ali na njega idu srednji po tvrdoci iz malossijeva sport paketa...
i luna 500rr zar sa tvrdjim centralnim ne dobijemo osjecaj da su rolice teze , te da trebamo staviti lakse?
--- Kraj citata ---
Rolice prave kontra otpor centralnom federu. Sto je centralni feder jaci, rolice se trebaju vise zavrtiti kako bi nadvladale silu federa svojom centripetalnom silom. To znaci da je jaci centralni feder jednak laksim rolicama
Sto je cenralni feder slabiji, rolicama treba manje okretaja da nadvladaju silu federa. To znaci da je slabiji centralni feder jednak tezim rolicama :hello:
Drnda:
ma samo sam ti htio reci, da feder nije jednak rolicama, nego zahtjeva, teze ili lakse rolice... znam na kojem principu funkcionira, sve mi je jasno
luna500rr:
--- Citat: Drnda-1 - 13 Svibanj, 2009, 15:14:13 ---ma samo sam ti htio reci, da feder nije jednak rolicama, nego zahtjeva, teze ili lakse rolice... znam na kojem principu funkcionira, sve mi je jasno
--- Kraj citata ---
ma ja malo cudno pisem, pa me kadkad tesko razumiti sto zelim reci :laughing7:
Gago:
--- Citat: babb0 - 13 Svibanj, 2009, 13:16:00 ---max 65... i to joj je do te brzine trebalo 3 gladne godine.
--- Kraj citata ---
Točno,tak i meni.
šogor me uvjek sa svojim suzuki katanom opral ko malo djete,e sada ga ja perem. :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju