Tehnički kutak > Tuning skutera

luna vision 2 - poboljsavanje performansi, pt2

<< < (15/129) > >>

babb0:

--- Citat: Gago - 13 Svibanj, 2009, 12:14:45 ---Evo tek tolko da kažem,ugrađen mi je leo vinci TT na lunu vision 2,i to je sasvim drugi skuter,praktički sam se preporodio. :headbang:
E sad imam pitanje,luna mi od 0-25 km/h,jako sporo ubrzava,i onda preko 25-30km/h počne naglo ubrzavati sve do 70km/h,na maksimalku sam dobio 75km/h.
I sada me zanima zašto ona tako sporo krene i onda ubrza ko šašava?Dali je to zbog centralnog federa,jer ga nisam nigdje uspio nači i nisam ga ugradio?

--- Kraj citata ---

e da slicno i moja, samo ona do 0-10/15 ide polako a onda se razjuri... posto ja imam zuti centralni, mislim da nije do toga...
meni smrdi na proklizavanje kuplunga, al nisam 100% siguran. uglavnom se sad ne zamaram time, jer nit imam para nit vremena
pogledat kaj je to, a skuter ionak ide ko metak (0-15 je i prije bio jako trom, tak da je ovo cak malo poboljsanje, o kasnijim ubrzanjima da ni ne pricam opet :) )

bas mi je drago da ti ide dobro, ak skuzis kaj je ovo s tromim startom javi!

paux:
koliko vam je luna išla prije stavljanja TT-a?

babb0:

--- Citat: paux - 13 Svibanj, 2009, 12:42:12 ---koliko vam je luna išla prije stavljanja TT-a?

--- Kraj citata ---

max 65... i to joj je do te brzine trebalo 3 gladne godine.

Drnda:
premekana su ti ona 3 mala federa na kuplungu, neznam kako je kod lune, ali na njega idu srednji po tvrdoci iz malossijeva sport paketa...
i luna 500rr zar sa tvrdjim centralnim ne dobijemo osjecaj da su rolice teze , te da trebamo staviti lakse?

paux:

--- Citat: babb0 - 13 Svibanj, 2009, 13:16:00 ---max 65... i to joj je do te brzine trebalo 3 gladne godine.

--- Kraj citata ---
moja ide max 60.. :sad1: ali uskoro gore ide TT :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju