Tehnički kutak > Tuning skutera
luna vision 2 - poboljsavanje performansi, pt2
animatrix:
--- Citat: zvone17 - 31 Srpanj, 2009, 10:22:13 ---al je tebi bacila?
--- Kraj citata ---
aha, karb vukao previse zraka i na 50 kad okines killswitch pocne pucati i sukne na tren vatru... prvi put je puklo tako jako da sam mislio da mi je tablica otpala.. frend vozio iza mene, kaze kao komad uzarenog zeljeza da je izletio iz auspuha... sad sam sredio karb pa sumnjam da ce pucati kao sinoc..
sto se tice tih cdi-ja, nemam pojma, ja sam narucio iz beta-moto jesenas, oko 160kn me izaslo s postarinom. upola je manji od originalnog i ima sivu zicu odvojenu od ostalih.. na nogari se vrti dok ne pocne klizati ustranu i onda se pocne gasit.. pojma nemam na koliko okretaja gasi, a bubnio bih na oko 9000...
SlowRider:
Koja se svrha "poluodblokiranog" CDI-a? Mozda da masina ne ide u iber turazu ??? kako je krenulo, jos ce se naci i 1/4 u ponudi :laughing7:
luna500rr:
--- Citat: SlowRider - 01 Kolovoz, 2009, 05:26:07 ---Koja se svrha "poluodblokiranog" CDI-a? Mozda da masina ne ide u iber turazu ??? kako je krenulo, jos ce se naci i 1/4 u ponudi :laughing7:
--- Kraj citata ---
@paux je stavio snimku poluodblokiranog, vidi se da ima el. blokadu, ali neznam zasto bi to itko stavljao kad ni u uber turazi motor nece uci s teretom, mozda nizbrjeg ili na nogarama :binkybaby:
SlowRider:
--- Citat: luna500rr - 01 Kolovoz, 2009, 08:42:11 --- @paux je stavio snimku poluodblokiranog, vidi se da ima el. blokadu, ali neznam zasto bi to itko stavljao kad ni u uber turazi motor nece uci s teretom, mozda nizbrjeg ili na nogarama :binkybaby:
--- Kraj citata ---
posto ti imas full odblokirani cdi, bilo bi dobro da stavis njegovu sliku
luna500rr:
--- Citat: SlowRider - 01 Kolovoz, 2009, 08:56:03 ---posto ti imas full odblokirani cdi, bilo bi dobro da stavis njegovu sliku
--- Kraj citata ---
Stiže slika za pol ure ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju