Tehnički kutak > Tuning skutera
luna vision 2 - poboljsavanje performansi, pt2
Gago:
--- Citat: Ndoc - 31 Srpanj, 2009, 16:06:34 ---Cijena je 110kn. Zove se "remen za lunu" :)
--- Kraj citata ---
Pa to nije puno,znači kupio si ga tam u servisu?Bez obzira šta je malo duži i širi,ti si ga samo stavio i to je to? :dontknow:
Nisi nikakve pločice,šajbice stavljal? :dontknow:
SlowRider:
--- Citat: Ndoc - 31 Srpanj, 2009, 16:06:34 ---Cijena je 110kn. Zove se "remen za lunu" :)
--- Kraj citata ---
ti si zapravo kupio MITSUBOSHI remen koji je UŽI, ali je zato dulji od orginal remena za Lunu Vison.
Dimenzije orginalnog remena za Lunu su 788x17mm
Dimenzije Mitsuboshi remena koji si kupio sada i imas vecu krajnju brzinu su 16,6x792mm
Najbolje bi bilo da izmjeris taj orginalni remen koji si izvadio jer je na slici orginalni remen uzi od novoga, znaci imao si potrosen remen i zbog toga ti je pala krajnja, to je sasvim normalno. Mozda bi dobio jos vise da si opet stavio orginalni remen :icon_scratch:
Ndoc:
--- Citat: SlowRider - 31 Srpanj, 2009, 17:18:50 ---ti si zapravo kupio MITSUBOSHI remen koji je UŽI, ali je zato dulji od orginal remena za Lunu Vison.
Dimenzije orginalnog remena za Lunu su 788x17mm
Dimenzije Mitsuboshi remena koji si kupio sada i imas vecu krajnju brzinu su 16,6x792mm
Najbolje bi bilo da izmjeris taj orginalni remen koji si izvadio jer je na slici orginalni remen uzi od novoga, znaci imao si potrosen remen i zbog toga ti je pala krajnja, to je sasvim normalno. Mozda bi dobio jos vise da si opet stavio orginalni remen :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Krajnja nije pala. Od pocetka je bila jako niska.
Na slici ovaj remen izgleda puno siri od orginala. Moze li se remen tako puno stanjati za 5000km? Skuter je kupljen nov u ducani pocetkom godine....
btw. ovo je remen iz Beta-moto-a koji je uvoznik za lunu i oni ovaj remen ugradjuju na sve lune...
ratz_hell:
ma remen ko remen... meni je zanuimljivija prica sa ovim poluodblokiranim cdi-om , pa jes li oni u betamoto svjesni koju su glupost napravili ljudima kojima su to ugradili...
Gago:
--- Citat: ratz_hell - 31 Srpanj, 2009, 18:58:03 ---ma remen ko remen... meni je zanuimljivija prica sa ovim poluodblokiranim cdi-om , pa jes li oni u betamoto svjesni koju su glupost napravili ljudima kojima su to ugradili...
--- Kraj citata ---
Ček,sad više niš ne kužim,kakav poluodblokirani cdi? :dontknow:
Ja čim sam skinuo blokadu,a to su mi oni u beta-moto radili,platio sam 200kn,i ugradio Leovinci TT,meni je skuter išao,a i dan danas ide 70km/H.
Jedino kada sam imao lunin auspuh znal je iči 60km/H,i to se navlačio ko glista nakon kiše,a po ravnici mi se znal i naterati do 70-80km/h,samo kaj mu treba pola sata da dojde do te brzine.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju