Tehnički kutak > Tuning skutera
luna vision 2 - poboljsavanje performansi, pt2
paux:
--- Citat: luna500rr - 01 Kolovoz, 2009, 08:42:11 --- @paux je stavio snimku poluodblokiranog, vidi se da ima el. blokadu, ali neznam zasto bi to itko stavljao kad ni u uber turazi motor nece uci s teretom, mozda nizbrjeg ili na nogarama :binkybaby:
--- Kraj citata ---
evo ovo je taj CDI kojeg su mi stavili za 200kn i sa kojim nemogu više od 60km/h
http://www.imagesforme.com/show.php/618307_DSC00207.JPG
luna500rr:
Nakon 'manjih' problema s pumpom u polju, napravijo san videjo i slike brzog CDI-ja...
Evo par slika:
Konektori:
Oznaka:
S ovim luna 1 ide 77-78 bez problema, s giannelijom ide 70, 75 kad se slegnem i nepustam gas stotinjak metara :headbang:
ratz_hell:
stavi teze rolice malo ic ce ti jos brze...
luna500rr:
--- Citat: ratz_hell - 01 Kolovoz, 2009, 11:44:22 ---stavi teze rolice malo ic ce ti jos brze...
--- Kraj citata ---
S 4,8 je išla 75 laganini, pa sam ih išao bušiti i iskrivio toliko da nisu uopce stale u variomat...
Onda mi je kolega nikon iz splita poslao 3,7g i sad na njima vozim, stavljao sam i 3.5 i ista stvar kao i s 3.7...
Glavna je stvar sto ukuci imam i komplet prjenos od LC minarelli mashine, ali nakako staviti sekundar jer niti neznam dali pashe, niti bi mi imao tko s let-lampom zagrijavat zupcanike dok ih mjenjam... Kada bi nasao komplet sekundar od lune za male pare dao bi jednom seockom majstoru da mi ih upresava...
On je to vec radio na Agriji, ali 'nas' je obojicu strah da nebi stogod zaj3ba pa se nebi imao scime vozikat :binkybaby:
ratz_hell:
meni su 4.2 i zurti federi ide odlicno, samo kad tek dam gas malo kao ono ne primi odma nego prevrti a onda primi i lansira ko kobila, mislim 4.0 g ideala , samo neznam kako bi rijesio to razvrtanje kad dam tek gas...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju