Tehnički kutak > Tuning skutera
luna vision 2 - poboljsavanje performansi, pt2
animatrix:
mislim da je za rupu do 20 krivo kvacilo, svima tako nekako ide skuter, ti si sretan sto i mozes 70, ja otkako sam stavio 4.8 rolice 70 hvatam samo iza nekoga...
edit: mislim da nema potrebe za laksim rolicama...
wonderkid:
--- Citat: animatrix - 10 Lipanj, 2009, 20:27:22 ---mislim da je za rupu do 20 krivo kvacilo, svima tako nekako ide skuter, ti si sretan sto i mozes 70, ja otkako sam stavio 4.8 rolice 70 hvatam samo iza nekoga...
edit: mislim da nema potrebe za laksim rolicama...
--- Kraj citata ---
zasto ne,ja imam 3.5g rolice i TT auspuh i hvata od 0-70 za manje od 10 sekudni a auspuh proizvodi normalan zvuk,da se stavi malo bolji variomat(ja kupio serijski) isao bi jos bolje kao i dosta dobro bi bilo stavit neki bolji remen,meni na ravnici hvata krajnu brzinu od 73km/h dok pod brijeg ga dobim negdje oko 77 a ako je malo strmiji brijeg negdje oko 81 i opet nisam zadovoljan iako mi prije skuter isao do 65 za nekih 15 sekundi sto mu je ujedno bila i krajna tako da se uz malo truda od lune moze napraviti super skuter
Gago:
--- Citat: wonderkid - 10 Lipanj, 2009, 21:06:52 ---zasto ne,ja imam 3.5g rolice i TT auspuh i hvata od 0-70 za manje od 10 sekudni a auspuh proizvodi normalan zvuk,da se stavi malo bolji variomat(ja kupio serijski) isao bi jos bolje kao i dosta dobro bi bilo stavit neki bolji remen,meni na ravnici hvata krajnu brzinu od 73km/h dok pod brijeg ga dobim negdje oko 77 a ako je malo strmiji brijeg negdje oko 81 i opet nisam zadovoljan iako mi prije skuter isao do 65 za nekih 15 sekundi sto mu je ujedno bila i krajna tako da se uz malo truda od lune moze napraviti super skuter
--- Kraj citata ---
Ček ,ti nisi zadovoljan,pa ja da imam tako nešto,bio bi prezadovoljan. :toothy11:Koji imaš centralni feder i federi u kvačilu?
animatrix:
ma nemoze on za 10s do 70... toliko ide gizov tgb sa kitom, i jako puno dodatnih dijelova..
wonderkid:
pa bit je da nemam centralni feder i imam zuti feder u kvacilu
--- Citat: animatrix - 10 Lipanj, 2009, 21:24:37 ---ma nemoze on za 10s do 70... toliko ide gizov tgb sa kitom, i jako puno dodatnih dijelova..
--- Kraj citata ---
kaj nemoze,pa mjeril sam si sa stopericom i doslo do 70 za 10,23 sekunde,i po cem nebi moglo doc ako imam skoro isti start ko i frendova aeroxica koja ima sve na serijali,za mrvicu ima sporije ubrzanje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju