Tehnički kutak > Tuning skutera

luna vision 2 - poboljsavanje performansi, pt2

<< < (36/129) > >>

cvele60:

--- Citat: ---mislim da je za rupu do 20 krivo kvacilo,
--- Kraj citata ---
Tacno,i najveci problem je sto je to kvacilo 112mm a svi odreda trpaju pogresne opruge u njega... :icon_biggrin: -obicno za kvacila 107 a one su duze par mm i znatno slabije..Znaci samo ove odgovaraju za 112mm...m297715..

i ako ce da vam bude lakse kod nabavke lepo skinite stare pa uporedite i debljinu zice i razmak izmedju krivina[gde se kace]
 :icon_thumright:

animatrix:
ma nezz... snimi da vidimo kako ide luna... moja je troma..
@cvele, kazes 112mm. ja cijelo vrijeme mislio da je 107... znaci te malossijeve.. i sredit ce tu rupu? ja imam osjecaj kao da to kvacilo proklizuje do tih 20kmh..

cvele60:

--- Citat: animatrix - 10 Lipanj, 2009, 21:35:33 ---ma nezz... snimi da vidimo kako ide luna... moja je troma..
@cvele, kazes 112mm. ja cijelo vrijeme mislio da je 107... znaci te malossijeve.. i sredit ce tu rupu? ja imam osjecaj kao da to kvacilo proklizuje do tih 20kmh..

--- Kraj citata ---
Da bi bio siguran -lepo premeri precnik zvona,al 99% sam siguran da je 112 ko i na Keewaju,Sprintu....problem tog kvacila je sto je tesko u pm pa nekad,zavisno od auspuha,ne pomazu ni zelene koje su najace u paketu.Sa next r su mi one bile ok
al sad sa replicom vec nije to to...I to sam ga obrusio i izbusio ko reseto da bi bilo sto lakse,al posluzice dok se ne skupi love za neko bolje :icon_biggrin:

dionysus_:

--- Citat: wonderkid - 10 Lipanj, 2009, 21:06:52 ---zasto ne,ja imam 3.5g rolice i TT auspuh i hvata od 0-70 za manje od 10 sekudni a auspuh proizvodi normalan zvuk,da se stavi malo bolji variomat(ja kupio serijski) isao bi jos bolje kao i dosta dobro bi bilo stavit neki bolji remen,meni na ravnici hvata krajnu brzinu od 73km/h dok pod brijeg ga dobim negdje oko 77 a ako je malo strmiji brijeg negdje oko 81 i opet nisam zadovoljan iako mi prije skuter isao do 65 za nekih 15 sekundi sto mu je ujedno bila i krajna tako da se uz malo truda od lune moze napraviti super skuter

--- Kraj citata ---
ma daj...imam i ja tt i 3.8g rolice pa dodem do 55-60 za 10 sec a ti do 70???! ajde stavi video ubrzanja! jel to luna I ili II ??

Gago:

--- Citat: cvele60 - 10 Lipanj, 2009, 21:43:14 ---Da bi bio siguran -lepo premeri precnik zvona,al 99% sam siguran da je 112 ko i na Keewaju,Sprintu....problem tog kvacila je sto je tesko u pm pa nekad,zavisno od auspuha,ne pomazu ni zelene koje su najace u paketu.Sa next r su mi one bile ok
al sad sa replicom vec nije to to...I to sam ga obrusio i izbusio ko reseto da bi bilo sto lakse,al posluzice dok se ne skupi love za neko bolje :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
E thanx majstore,a ništa onda,kupit ču te od 112mm,pa čemo vidjeti dalje.E sad,ne sječam se koje sam dobio sa Auspuhom TT kada sam ga kupio? :dontknow:
Meni nije važna konačna brzina,nego samo da maknem tu rupu na početku,zna dosta biti neugodno recimo na semaforu,dok ne uhvati ubrzanje.A na jačem brdu,dok stanem,jedva da krene,nekad niti ne krene!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju