Tehnički kutak > Tuning skutera
luna vision 2 - poboljsavanje performansi, pt2
animatrix:
nabere 65, jucer jedva sagnut toliko navukao, uglavnom ga vozim izmedju 50 i 60, navikao sam na to sve pa se ni ne bunim previse, znam da za 70 trebam barem auspuh staviti, za vise od toga produzeni prijenos... al meni je u tome car, malo pomalo nesto mijenjam i zadovoljan sam...
paux:
moj sa jakim vjetrom u leđima "čak" 61km/h, na nizbrdici isto neće više da ga jebeš.. naručio sam TT pa čekam da stigne i odmah po njega..
ratz_hell:
jos nesto , jako utjece i benzin... nalijte jednom na ini i vozite do minimuma i onda ulijte omv , razlika se osjeti.... a cega sam ja nasao sve u rezervaru kad sam ga cistio nedavno , boze, boze, sami mulj na dnu i nekakve cestice ,mrvice neznam ni sam sta je....uzas....
animatrix:
ja uglavnom na omv-u i tifonu tocim..
Gago:
--- Citat: ratz_hell - 10 Lipanj, 2009, 18:43:34 ---jos nesto , jako utjece i benzin... nalijte jednom na ini i vozite do minimuma i onda ulijte omv , razlika se osjeti.... a cega sam ja nasao sve u rezervaru kad sam ga cistio nedavno , boze, boze, sami mulj na dnu i nekakve cestice ,mrvice neznam ni sam sta je....uzas....
--- Kraj citata ---
To je i meni isto rekao serviser,da ga točim samo na OMW-U i tifonu.
E sad,čuo sam,navodno da Lune imaju loši rezervar i da se zna nekakva boja ljuštiti,i da to zna zaštopati filtere,e sada,dali je to istina,ne znam,al kada je isto serviser čistio filtere,našao je isto pun kufer nekakvih bijelih mrvica,i to mi je sve zaštopalo.
Dajte ljudi mi kažite kako da narihtam Lunu,imam rupu u ubrzavanju,od 0-20km/h,onda potegne to 40Km/H,onda kada se zagrije,malo uspori,i onda poslije 55km/h potegne dosta dobro do 70km/H.
E sada imam 4,00gr rolice,žute male federe i bijeli centralni feder.
Mislio sam staviti rolice od 3,8gr,ostaviti žute federe i kupiti žuti centralni,jel to ok?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju