Tehnički kutak > Tuning skutera
luna vision 2 - poboljsavanje performansi, pt2
lunasaki:
evo istom tom logikom sam se i ja zajebao
crazy marek:
kaj ti mislis iti nekaj tunirat a da ni jedan saraf sam ne otserafis e neide to tako......................a sta ovi u servisu znaju o tuning djelovima...........samo znaju dobro izracunat............pa nitko se nije rodio da je znao odma sve kako ide na masini ....pomalo se nauci.........nekad se i nesto sjebe i tako............ak te vec jebe tolko tih 60 stavi kit i spuh i s tim obojem ce ic 80 sto posto i bok........
ratz_hell:
aje ajde, nemojte pljuvat po luni , evo moja iskustva, kad sam uzeo 50 nece maknit vise , blokada bila ,ok skinili blokadu , uzbrdo 30 jedva a na ravnom 60 nimkanit brze, onda stavio 4.7g role e sad uzbrdo je isao 40 a na ravnom 65, opet lose....onda mi se desi da ostanem bez ulja i zacvika... oke rijesim to novi klip i cilndar lagano razrade 500km sa 50kmh lagano grijanje prije svake voznje i eto odgulio 500km , i iz nekog razloga mi se povecala krajnja na 70 i malo je dobio na zivosti , sad evo okacio polini funky od benelia i role od 4.2g i sada lansira do 60kmh a na ravnom nabere punih 80-85 znaci ful cajger i jos zeru ode kazaljka, o tocnosti necu raspravljat jer zbilja neznam jeli tocno ili ne, jos bi voli stavit zute federe jer imam malu rupu u ubrzanju i vjerujem da cu i tu jos malo dobit na zivosti... sveu svemu sada ima 7000km u godinu dana , i ja sa lunom za te novce koje sam je platio PREZADOVOLJAN!
Gago:
Evo i ja sam muku mučio sa lunom,i od kad su mi na servisu počistili fergazer i karburator,sada ide.I ja sam isto išo logikom bolje kupiti novi,nego rabljeni a malo bolji.
A kaj bi bilo da mi se nešto na rabljenom skuteru desi,recimo isti kvarovi ko na luni,pa platil bi u servisu ko suho zlato,a još nema garanciju.
Za novu Apriliu,Gileru,Derbi nisam imal love,premda su to meni prekrasni skuteri,al koštaju previše.
I još da dam za tako nešto novo 15-16000kn,i počne mi se kvariti,pa ubil bi nekoga.
Luna mi za sada ide nekih 72 km/h,što je meni čist dosta,al ima mi rupe u ubrzanju jer su mi ovi na servisu sve raštelali.
Polako sam počeo šarafiti po njemu,tako da si budem i to narihtal.
paux:
--- Citat: animatrix - 10 Lipanj, 2009, 13:45:21 ---auspuh je gusi, usis bi se trebao rijesit, mozda veca dizna, ispusni kanal na motoru je jebeno uzak, i to bi se moglo odradit, cdi, bobina vjerujem da ne daju dovoljno iskre za vislje okretaje, lamelice su relativno male i imaju mal hod, i tu se gusi motor, ima milijun sitnica zasto..
--- Kraj citata ---
a koliko tvoja ide?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju