Tehnički kutak > Tuning skutera
luna vision 2 - poboljsavanje performansi, pt2
animatrix:
auspuh je gusi, usis bi se trebao rijesit, mozda veca dizna, ispusni kanal na motoru je jebeno uzak, i to bi se moglo odradit, cdi, bobina vjerujem da ne daju dovoljno iskre za vislje okretaje, lamelice su relativno male i imaju mal hod, i tu se gusi motor, ima milijun sitnica zasto..
lunasaki:
luna je smeće
animatrix:
smece su onda svi kinezi... i ja kazem da su sranje, ali za te pare koje oni kostaju, nemozes ocekivati nista bolje od ovoga... a i jedan decko je dobro rekao, uzeo sam kineza da sarafam po njemu, talijan bi bio dosadan, sipaj i vozi...
R@kija:
--- Citat: animatrix - 10 Lipanj, 2009, 13:54:49 ---smece su onda svi kinezi... i ja kazem da su sranje, ali za te pare koje oni kostaju, nemozes ocekivati nista bolje od ovoga... a i jedan decko je dobro rekao, uzeo sam kineza da sarafam po njemu, talijan bi bio dosadan, sipaj i vozi...
--- Kraj citata ---
mozes..kupis rabljenog roxa,sr,nrg,runner... i vozis se ko covjek i bar znas da sarafas po motoru na kojem ces nes napravit a ne u ovom kineskom grobu koji mos sarafit do sutra al nes nis napravit...
animatrix:
istina, onaj tko se imalo kuzi u skutere zna da ce uzet radije polovnog talijana, ALI, kad se ti ne kuzis u to, ides kupovati skuter, logika ce ti reci da je novo sa garancijom bolje od staroga, i tu se 90% ljudi zajebe..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju