Tehnički kutak > Tuning skutera

luna vision 2 - poboljsavanje performansi, pt2

<< < (31/129) > >>

ratz_hell:
mnogima se neda sarafat , zato odu nekome ko zna lipo plate i eto... :laughing7:

SlowRider:

--- Citat: lunasaki - 10 Lipanj, 2009, 09:12:38 ---ma ljudi moji.. šta ti misliš da se meni da zajebavat sklapat i rasklapat ... ma daj...

--- Kraj citata ---

onda se nemoj zaliti sto ti skuter ne ide, ili tlaci ove u servisu ako su ti vec dali garanciju  :dontknow:

lunasaki:
hm.. pa stanite malo.. od početka luna nije htjela uzbrdo preko 35kmh a na ravnici neće preko 60km/h.. to je jednostavno loooše..

animatrix:
pa nemozes od serijale ocekivati cuda... promjeni rolice, probaj nabaviti barem neki protocniji auspuh ako nemas za rezonku, provjeri smjesu kakvu sagorijeva, prije voznje se istresi u wc-u  (:toothy12:), pomoli alahu, isusu i budi i mozda bude sta... i ne zaboravi, dok je toplo, zracnjak kinez je mrtav

paux:

--- Citat: lunasaki - 10 Lipanj, 2009, 11:46:02 ---hm.. pa stanite malo.. od početka luna nije htjela uzbrdo preko 35kmh a na ravnici neće preko 60km/h.. to je jednostavno loooše..

--- Kraj citata ---
ni moja još uvijek neide više od 60km/h.imam ju godinu dana i već sam popizdio a neznam zašto je to tako :icon_scratch:.pa morala bi ići više!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju