Tehnički kutak > Tuning skutera
luna vision 2 - poboljsavanje performansi, pt2
ratz_hell:
tako je i meni bilo dok je na serijskom bio , bas su ti okretaji divljali iz nekog razloga , dok sada dok je funkyu bas u leru fino prede necuje se...ma to je sve normalno nemaj ti brige oko toga :icon_thumright:
lunasaki:
mene je moja luna počela živcirat... loše ide .. i raspada se.. u 6mj --> 5200 km nikakav kvar.. ali sad je plastika sva neka raspadnuta .. i vidim drugi skuteri idu bolje ;) čak i onaj matrix
LUD SAM više
R@kija:
--- Citat: lunasaki - 09 Lipanj, 2009, 23:26:17 ---mene je moja luna počela živcirat... loše ide .. i raspada se.. u 6mj --> 5200 km nikakav kvar.. ali sad je plastika sva neka raspadnuta .. i vidim drugi skuteri idu bolje ;) čak i onaj matrix
LUD SAM više
--- Kraj citata ---
hahah mora opravdat to kaj dojde 4 soma vise od lune..grob
ratz_hell:
moze savjet , lipo rastavi karb sve ocisti u benzinu i ostavi da se osusi, pa onda skini rezervar isto operi ga ,iznenadit ces se cega sve ima u njemu...e onda sve opet vrati na skut i fino nastelaj i ic ce ti sigurno puno bolje... e ako opet ide lose e onda pogledaj stanje termo grupe... ni to nije problem luna je to, jeftini su dijelovi novi klip i cilindar dodje oko 400kn i opet deri 5-6tkm, ma luna je covjece peri deri... :icon_thumright:
lunasaki:
ma ljudi moji.. šta ti misliš da se meni da zajebavat sklapat i rasklapat ... ma daj...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju