Ostalo > Sportski kutak
Hajduk - Varteks 0:1
duje87:
--- Citat: igor27 - 05 Svibanj, 2009, 19:51:22 ---šta se ti pušeš bzvz......ko da je hajduk veliki europski klub :laughing7: :laughing7: :laughing7:jbt europski klub kojeg seljaci tuku kad se ovaj bori za prvaka.....strašnog li kluba.....
@kičo a ti si ipak zagorac.....ili ne???
--- Kraj citata ---
http://optika.ghetaldus.hr/
jedna od boljih ocnih optika u splitu :icon_thumright:
duje87:
--- Citat: ChRiStIaN - 03 Svibanj, 2009, 23:09:31 ---Ti si bolestan u glavu ko i pola ovih potovarenih! Dinamo kad izgubi nikom nis, svi drugi su bili bolji, kad pobjedi odma prodane utakmice, potplaceni svi ovo ono. Hajduk pobjedi to je normalno, najbolji su, izgubi jednu utakmicu odma su svi potplaceni...cccccccccc Pricas gluposti!
hajduk je bio bolji od Dinama, priznajem to ko navijac koji je na svakoj dinamovoj tekmi. BIO bolji, ovih nekoliko utakmica...Zadnje dvije utakmice se dinamo pokazao u pravom svjetlu. Jurčić je poslozio momcad, uigrao ekipu i t oje to. Napravio je ono kaj se cinilo nemogucim a zapravo opce niej bilo tesko! Hajduk je kiksal i to je ono sto je stajalo između titule i dinama...al polako, jos ima nekoliko utakmica do kraja... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
i onda tebe neko vriđa? i onda se ja tebi mišan u TVOJE TEME? svugdi uleces ko indijanac i prvi pocimas vriđat i onda meni govoris da odjeben iz tvoje teme i trazis sankcije za druge clanove..
jesi se ono jucer boja da ces ostat bez karata..e lipo san ti reka..ne moras se brinit,necete za 100 godina napunit stadion,pa ni onda,dok van mamić ne plati punu dnevnicu za sidit na stadionu onih 2 ure :toothy9:
a pogotovo ne zato jer NAJVJERNIJI dinamovi navijaci su upravo ka ti.. INTERNET navijaci
Bruno1990:
Purgerske pi** su osvojile prvenstvo.. :toothy11:
Previse ste u off otisli u raspravama, :nono:
Nema se ko kome vise jadat, DINAMO je prvak i .
duje87:
--- Citat: Bruno1990 - 18 Svibanj, 2009, 12:24:01 ---Purgerske pi** su osvojile prvenstvo.. :toothy11:
Previse ste u off otisli u raspravama, :nono:
Nema se ko kome vise jadat, DINAMO je prvak i .
--- Kraj citata ---
nisan u off nego napisen nesto ovaj odgovori pa mi lockaju temu,btw ovo je bia odgovor na "dinamo slaven" :D
a znan da smo spusili prvenstvo i ne kazen da h ceka paka na terenu,al na tribinama definitivno..
vidin da san u zadnje vrime govoria u ime hajduka ka dobit cemo dinama zgazit cemo ih,namisteno i ostalo,za k**ra* mi sve kad ne mogu uletit u teren i ja dat gol ;D
Shema:
Kićo non stop vriđa i onda kad njega neko zajebaje i uvridi ga on lijepo pošalje taj post eladiu i on uredno MENE kazni.
A šef misli da je ovaj krasan i divan momak, a zapravo je šupak veliki, koji se zna samo uvuć u nečiju guzicu i to je to.
Btw purgeri, jučer nisam čuo ono "Mamiću cigane, odlazi iz svetinje"...Koje JADNO licemjerstvo...što ste se pomirili sa njim? :binkybaby:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju