Ostalo > Sportski kutak
Hajduk - Varteks 0:1
ChRiStIaN:
--- Citat: duje87 - 04 Svibanj, 2009, 21:57:51 ---samo mi reci da se zajebajes,jer cu i ja pocet sumnjat u tvoje racionalno prosudivanje :laughing6:
--- Kraj citata ---
Lol ma ne, fkt mi je ok klub ko klub...zato mozda jer sam iz zagorja tu pa ono... :dontknow:
duje87:
--- Citat: ChRiStIaN - 04 Svibanj, 2009, 22:11:39 ---Lol ma ne, fkt mi je ok klub ko klub...zato mozda jer sam iz zagorja tu pa ono... :dontknow:
--- Kraj citata ---
dobro da ti je ok klub..i meni je zadar drag klub,al necu napisat da je najjaci klub jer je jednon pobijedia dinamo,a drzi skoro zacelje ljestvice,hahhahaha
a ovo drugo da ce tebe neko zvat jer znas nekog igraca iz jedne jake europske momcadi kao sta je varteks,tu si me bar dobro nasmija :laughing7:
ChRiStIaN:
--- Citat: duje87 - 04 Svibanj, 2009, 22:16:35 ---a ovo drugo da ce tebe neko zvat jer znas nekog igraca iz jedne jake europske momcadi kao sta je varteks,tu si me bar dobro nasmija :laughing7:
--- Kraj citata ---
to je zajebancija :laughing6:
igor27:
--- Citat: duje87 - 04 Svibanj, 2009, 22:16:35 ---dobro da ti je ok klub..i meni je zadar drag klub,al necu napisat da je najjaci klub jer je jednon pobijedia dinamo,a drzi skoro zacelje ljestvice,hahhahaha
a ovo drugo da ce tebe neko zvat jer znas nekog igraca iz jedne jake europske momcadi kao sta je varteks,tu si me bar dobro nasmija :laughing7:
--- Kraj citata ---
šta se ti pušeš bzvz......ko da je hajduk veliki europski klub :laughing7: :laughing7: :laughing7:jbt europski klub kojeg seljaci tuku kad se ovaj bori za prvaka.....strašnog li kluba.....
@kičo a ti si ipak zagorac.....ili ne???
ChRiStIaN:
--- Citat: igor27 - 05 Svibanj, 2009, 19:51:22 ---
@kičo a ti si ipak zagorac.....ili ne???
--- Kraj citata ---
normalno da jesam
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju