Decki...prvo i osvno
Gume su jedina stvar preko koje imas doticaj sa podlogom i kocnice jedina stvar koja te stiti da se ne zabijes u zid. Cemu stediti na te dvije stvari ?? ( necu spominjat kacigu jer nije bas sada u kontekstu ali.. )
Dakle cemu stav : '' koja najdulje drzi al da i je beno drzi da nemoram dugo mjenjat ''
Takav stav mi je razumljiv kod penzica koji kupi baotiana i sad mu je bitno da on 4 godine moze ice na plac itd itd.. a kod ljudi koji se aktivno voze to nerazumijem.
Pa daj ulozi 100kn vise u neku bolju gumu nego neku obicnu MC16 i bit ces prezadovoljan.
Vezano za MC29...gore sam spomenuo koliko ce ti to veselje trajati...
Vecina vas nece moci probati Battlax iz razloga sto se radi samo u jednoj dimenziji i to je za VX/VXR tako da je u 13 cola NEMA.
Najpribliznije tome je Molas ML50 ali nije ipak ista guma...drukcije se ponasa itd
Nemam stav : koja jebeno drži i dugo traje jer mi je jasno da je to nemoguće, nego optimalnu sredinu da što duže traje ali opet da i drži nekako a ne da se pretvori u plastiku ko mc16, i nisam rekao da bi kupio mc16 nego da bi ostao ali nema veze, po tebi kolko dugo traje bt30?
i ako možeš preporučit neku drugu da nije baš 840kn par ko bt30, nisam ja neki rejser sad , ne mogu ni biti s ovim vozilom, znači bitno je da što duže traje ali opet da nije plastika