Općenito > Generalno o skuterima
Usporedni test guma
gun_rider:
jel se tko vozi na ovim michelin pilot city bla bla...mislia sam njih uzet, jel služe svrsi? koliko km može izvrtit malo žešćom vožnjom dok ne počne popuštat? kakve su u zavojima, jel imaju profila za naginjat se, kako drže?
vožnja po mokrom nije bitna...ionako se nikad nevozim kad je kiša
zipst:
za cestu, naravno , di se 99.3% skutera i vozi, za stazu se necu misat (valjda su tamo slickovi i sl ne znam) :frajer:, a ako se koja pretvara u plastiku to je pirelli koja ne drži ni po suvome a kamoli kad je mokro.ne znan, kako ko voli, ali ja san isproba ovo i znan sta mi najviše odgovara za moj način vožnje i ove naše predivne ceste :happy3:
Losinj:
--- Citat: gun_rider - 03 Svibanj, 2009, 19:55:23 ---jel se tko vozi na ovim michelin pilot city bla bla...mislia sam njih uzet, jel služe svrsi? koliko km može izvrtit malo žešćom vožnjom dok ne počne popuštat? kakve su u zavojima, jel imaju profila za naginjat se, kako drže?
vožnja po mokrom nije bitna...ionako se nikad nevozim kad je kiša
--- Kraj citata ---
pilotice za zescu voznju nebi stavio
a ko da vam je problem dat nesto sitno love vise i uzet postenu gumu,a ne gledat sto jeftinije a trazit da se moze zesce vozat s tim.....
2TDottore:
pirelli se ne pretvara u plastiku nego je treba dobro zagrijat da drzi za ekstremnu voznju.......sava mc29 se pretvara u plastiku nakon par tisuca km.....to je vec receno u nekoliko tema na forumu i dokazano je......a savu mc16 necu ni komentirat jer to je guma za ubit se..... jedino ove save mc16 i mc29 racing soft su odlicne gume i njih bi jedino kupio...... :icon_thumright:
Losinj:
Dottore kolko tebi vec drze Bridgestonke,da znam ono cirka kolko bi meni moglo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju