Općenito > Generalno o skuterima
Usporedni test guma
gun_rider:
--- Citat: Losinj - 03 Svibanj, 2009, 20:05:32 ---pilotice za zescu voznju nebi stavio
a ko da vam je problem dat nesto sitno love vise i uzet postenu gumu,a ne gledat sto jeftinije a trazit da se moze zesce vozat s tim.....
--- Kraj citata ---
nije problem u parama
problem je šta nema puno guma u toj dimenziji...110/70-13
zasad znan za michelin i maxxis...a maxxis neide ponovo na njega nema šanse ;D isproba san michelinke na sf-u, 12 cola i držale su mi jebeno...sad nije moj skut, nit san navika nisan glumia rossija po ćošama pa ono...e sad neznam kako bi se ponašale na malo većim brzinama i mučenjima sad kad upeče asfalt liti :)
Kad bi iša na 120/70 onda bi mora skidat ili rizat blatobran...a to nema šanse :nono:
2TDottore:
--- Citat: Losinj - 03 Svibanj, 2009, 20:11:19 ---Dottore kolko tebi vec drze Bridgestonke,da znam ono cirka kolko bi meni moglo
--- Kraj citata ---
napravio sam preko 5000km i prednja drzi ko nova a zadnja se potrosila malo vise i drzi malo slabije al to je jos uvjek odlicno......
eladio:
ja stavljam sebi samo japanske gume :drunken_smilie:
e sad, ovisno o dimenzijama, upotrebi i sl. , kod 12"ica bi sebi samo bridgestona stavljao (ne mislim samo na molasice) :glasses9:
2TDottore:
--- Citat: eladio - 03 Svibanj, 2009, 20:26:24 ---ja stavljam sebi samo japanske gume :drunken_smilie:
e sad, ovisno o dimenzijama, upotrebi i sl. , kod 12"ica bi sebi samo bridgestona stavljao (ne mislim samo na molasice) :glasses9:
--- Kraj citata ---
toe moj covjek........ zna kaj valja....... :zivili:
Adler:
--- Citat: gun_rider - 03 Svibanj, 2009, 20:14:57 ---nije problem u parama
problem je šta nema puno guma u toj dimenziji...110/70-13
--- Kraj citata ---
Pitaj Nikona jer ako se ne varam on si je na warrioru bridgestone prednju uzea u Auto-Antonija :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju