Općenito > Generalno o skuterima

Usporedni test guma

<< < (2/39) > >>

seba:
sava je super guma,ali mjenjat je nakon 6-7tkm i onda drzi. po mokorom jako dobro drzi isto :icon_thumright:

Losinj:
sava=plastika :icon_biggrin:

Ivan SP:
necemo sad prepucavanja nego ono mogao sam kupiti baltax ali bemti kad mi zadnja nova pukla pa sam opet kupio michelin da budu iste
volio bi da se ljepo raspravi ova tema i argumentira bez sad nekih gluposti

zipst:

--- Citat: Losinj - 03 Svibanj, 2009, 19:28:44 ---sava=plastika :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
od svih isprobanih na istom motoru (pirelli,sava,michelin,bridgestone) sava se pokazala kao najbolja

--- Citat: seba - 03 Svibanj, 2009, 19:25:27 ---sava je super guma,ali mjenjat je nakon 6-7tkm i onda drzi. po mokorom jako dobro drzi isto :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
i s ovin se slazen u potpunosti :joks:

2TDottore:
pa sve ti je receno.......

Briđston rules....... a sve drugo je prosjek.......dalje nema rasprave.....

vozio sam savu......sad imam briđston na jednom skuteru i pirelli evo 21/22 na drugom i briđston je za klasu iznad pirellija a metzler je ko pirelli a sava je losija od pirellija i metzelera jer nakon 2000-3000km postane plastika.....

--- Citat: zipst - 03 Svibanj, 2009, 19:47:19 ---od svih isprobanih na istom motoru (pirelli,sava,michelin,bridgestone) sava se pokazala kao najbolja i s ovin se slazen u potpunosti :joks:

--- Kraj citata ---

koja je to sava najbolja........jel ti to govoris za savu kad se vozis po stazi il po cesti.......  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju